bureaus

Bureau als thuiswerkplek

Thuiswerken blijft. Ook na de corona. Veel kantoorpersoneel en werkgevers hebben positieve ervaringen ervaren van het thuiswerken. Daarbij hoort natuurlijk een degelijk werkplek, te beginnen bij een goed bureau. Wil je helemaal in een juiste houding thuiswerken? Kies dan voor een zit-sta thuiswerkplek!

Bureaus voor thuiswerken

Hieronder een aantal mogelijke opties betreft bureaus en zit-sta bureaus voor het thuiswerken. Desgewenst monteren en leveren de bureaus op de gewenste plek waar de werknemer deze hebben wil. Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden of vraag direct een online offerte aan.

Onderstaande tarieven zijn excl. btw en zijn stukprijzen. Vraag gerust een offerte aan voor grotere aantallen!

Thuiswerkplek thuis bureau zit-sta

Aanbod thuiswerk bureaus

Wij bieden een groot aanbod bureaus voor het thuiswerken. Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden:
T-poot bureau thuiswerkplek

Bureau T-poot

Een degelijk bureau met T-poot. Verstelbaar met inbus (zithoogte). Bureaublad naar keuze (decor en formaat). Voorbeeld: 160x80cm: € 239,-.
Bureau-in-hoogte-verstelbaar

Bureau N-poot

Fraai bureau met N-poten. Verstelbaar met inbus (zithoogte). Bureaublad naar keuze (decor en formaat). Voorbeeld: 160x80cm: € 289,-.
Bureaus-met-slinger

Zit-sta bureau met slinger

Zit-sta thuiswerkplek met slinger. Zittend en staand werken. Bureaublad naar keuze (decor en formaat). Voorbeeld: 140x80cm: €349,-.
Thuiswerkplek thuis zit-sta bureau

Zit-sta bureaus elektrisch thuiswerkplek

Volledig elektrische zit-sta thuiswerkplek. Zittend en staand werken. Kunststof bureaublad naar keuze (decor). Inclusief persoonlijke lade, led display met geheugen, 2 USB poorten (oplader). Voorbeeld: 120x60cm: €489,-.
Zit - sta bureau thuiswerkplek

Elektrisch zit-sta bureau Dexo

Degelijk zit-sta bureau geschikt voor grotere tafelbladen. Zittend en staand werken. Bureaublad naar keuze (decor en formaat). Voorbeeld: 140x80cm: €559,-.
Zit sta bureau milano thuiswerkplek

Elektrisch zit-sta bureau Milano

Kies je voor echt een goed bureau, dan kies je voor de Milano. Dit bureau heeft een zeer luxe bedieningspaneel, zeer stabiel en van hoge kwaliteit. Lees meer over het bureau.

Hoekbureau, hoek zit-sta bureau, Bureau met kasten, zit-sta eettafel/werktafel

De mogelijkheden om thuis te werken met een goed bureaus zijn enorm. Naast gewone bureaus leveren we ook andere thuiswerkplekken. Denk aan hoekbureaus, zit-sta bureaus met een groot bureaublad of tafels die ook als eettafel gebruikt kunnen worden en de perfecte look hebben voor in een woonkamer of keuken. Neem contact op voor alle mogelijkheden. Vul hieronder het formulier in of bel 0541 700 285.

ndustrieel zit sta bureau eikenhout

Thuiswerkplek met een bureaublad naar keuze

Je hebt bij ons veel mogelijkheden qua bureaubladen. Kies zelf het decor van het bureaublad en de afmetingen. Natuurlijk adviseren wij je hierin graag.

Welk bureaublad je ook kiest, je kiest voor een bureaublad dat robuust en slijtvast is. Het tafelblad is van hoge kwaliteit en uitgerust met een stootrand. Laat je gerust adviseren!

Bureau accessoires

Maak je bureau echt af met bijvoorbeeld een pennenlade of inbouwstopcontact. Hierin is veel mogelijk. Denk ook aan het wegwerken van kabels. Loshangende kabels zijn vaak een doorn in het oog. Wij helpen je hierbij. Een aantal mogelijkheden:

  • Pennenlades
  • Op- of inbouwstopcontacten
  • Kabelmanagement: kabelclips, kabelgoten, kabelslangen en kabeldoorvoerdoppen
  • Monitorarmen

Advies, montage en levering

Vraag ons gerust om advies. Wij denken graag met je mee. Of het nu om een bureau gaat of complete thuiswerkplekken voor het hele bedrijf. In de meeste gevallen leveren we de producten gemonteerd af. In overleg plaatsen we de bureaus op de juiste plek.
Kabelmanagement-bureaus

Vraag nu een online offerte aan

Wij denken graag met je mee en helpen je de juiste bureau te kiezen. Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Thomas Koopman

Adviseur Demasko
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur Demasko
0612606308
Jorno@demasko.nl