Plexiglas kantoor oplossingen frame staand model hangend

Oplossingen corona maatregelingen op kantoor

Het coronavirus raakt natuurlijk ook de kantoorsector en het onderwijs. De WHO heeft de noodtoestand uitgeroepen en vraagt bedrijven en scholen voorzorgsmaatregelen te treffen. Verwacht wordt dat de maatregelingen op den duur versoepelen, maar de 1,5 meter regel zal nog wel even in stand blijft. De werkplekken zullen dus aangepast moeten worden om verspreiding van het virus te voorkomen. Op deze pagina een aantal oplossingen om fysieke afstand te waarborgen.

Mogelijkheden voor extra bescherming op de kantoorvloer en op school

Onderstaand een aantal oplossingen om het kantoor, klaslokaal of ruimte beter in te richten op het gebied van de corona maatregelen.
Scheidingsscherm bureauscherm plexiglas beugels

Bureauscherm van plexiglas

Een bureauscherm van plexiglas zorgt voor extra afscherming tussen bureaus. Je klemt het scherm van plexiglas aan je bureau met de bijhorende beugels. Deze zijn in bijvoorbeeld de afmetingen 80, 140, 160 en 180cm verkrijgbaar. Lees meer.
Plexiglas - bureauscherm - corona

Plexiglazen wand

Plexiglazen wand. Deze zet je bijvoorbeeld op een vergadertafel, balie of bureau. De wanden zijn lichtdoorlatend (evt. ook in lichtblauw verkrijgbaar). Prijsvoorbeeld: 160x65cm – 164 euro excl. btw. Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van plexiglas.
Plexiglas - bureauscherm verplaatsbaar - wielen - geremd

Verrijdbare plexiglas wand

Verrijdbare wand van plexiglas. In meerdere maten 200x100cm en 200x150cm (bxh). Plexiglas verkrijgbaar in cast clear (helder) en Satin (niet doorzichtig), maar ook maatwerk is mogelijk. Lees meer.
Akoestische wand verplaatsbaar corona

Akoestisch wandpaneel

Deze akoestische wanden zorgen voor afscherming en hebben ook nog eens een akoestische werking. Werknemers hebben meer privacy en je hebt minder geluidsoverlast. Deze schermen zijn evt. verplaatsbaar d.m.v. wielen. Prijsvoorbeeld: 160x160cm, vaste poten – € 495,- excl. btw.
Hygiënescherm acryl bureauscherm monitorarm

Acryl hygiënescherm

Een acryl hygiënescherm voor montage tussen een enkele monitorarm en het beeldscherm. Het scherm is voorzien van een Vesa patroon. De afmetingen zijn 100x75cm.
Schermen vinyl ziekenhuis corona

Hygiëne schermen

Deze verrijdbare schermen zijn voorzien van vinyl dat voldoet aan de strengste normen om eenvoudig te reinigen. Deze schermen zijn ook geschikt voor ziekenhuizen.
Akoestisch scherm met transparante acrylaat plexiglas scherm

Akoestisch bureauscherm met plexiglas

Deze akoestische schermen zijn voorzien van acrylaat (plexiglas) schermen. Hierdoor blijf je contact houden met collega’s. Het voordeel van deze schermen is dat deze het geluid opnemen (geluidsabsorptieklasse B) en ook nog eens uit gerecycled materiaal bestaat. Offerte opvragen.
Plexiglas plafondscherm hangend scherm plexi

Plexiglas hangend scherm

Een transparant, acryl plexiglazen plafondscherm. Dit scherm wordt geplaatst aan het plafond voor afscheiding tussen looppaden, afdelingen e.d. De schermen zijn voorzien van boorgaatjes en worden geleverd met kabels en klemmen. De afmetingen bepaal je zelf. Offerte aanvragen.
Thuiswerkpakket thuiswerken

Thuiswerkpakket

Thuiswerken blijft een belangrijke coronamaatregel. Wij bieden oplossingen aan om gezond en productief thuis te werken. Denk aan bureaus, bureaustoelen, maar ook aan laptopstandaards. Bekijk hier onze aanbieding.
Plexiglas bureauschermen corona

Maatwerk plexiglas en schermen

Op het gebied van akoestische schermen en plexiglas is er veel te verkrijgen. Desgewenst leveren we plexiglas en (akoestische) scheidingswanden op maat.  Elk gebouw en situatie is anders, dus vraag gerust om vrijblijvend advies. Eventueel komen we bij je op locatie, natuurlijk houden we hierbij rekening met de richtlijnen van de RIVM.

Thuiswerken

Thuiswerken blijft een belangrijke maatregel. Zo zijn er vanzelfsprekend minder mensen op kantoor en kan de 1,5 meter afstand regel beter in stand worden gehouden. Van de thuiswerkers zegt zelfs een kwart dit ook graag in de toekomst te willen doen.

Een werkgever kan per werknemer iedere 5 jaar belastingvrij 1.815 euro (incl. BTW) betalen om de thuiswerkplek goed in te richten, mits deze elke week gemiddeld 1 dag thuiswerkt. Een goede thuiswerkplek is geen overbodige luxe. Denk aan een bureau, bureaustoel, maar bijvoorbeeld ook een laptopstandaard.

Laptopstandaard-juiste-beeldschermhoogte
Stickers 1,5 meter afstand corona maatregelen

Stickers 1,5 meter afstand & desinfectie zuilen

Stickers zorgen ervoor dat medewerkers, klanten of leveranciers attent worden gemaakt dat zij afstand moeten bewaren. Ook kun je met stickers een bepaalde looproute aangeven, corona maatregelen op kantoor aangeven en aangeven hoeveel personen in een ruimte mogen. Ook maatwerk is hierin mogelijk.

Met desinfectiezuilen kunnen medewerkers, leverancier en klanten hun handen reinigen voordat ze het kantoorgebouw betreden. Deze kunnen we leveren in dezelfde huisstijl van het bedrijf.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met deze oplossingen om werknemers te beschermen tegen het coronavirus. Vraag ons gerust om advies of om ons complete aanbod. Bel 0541 700 285 of vul onderstaande gegevens in. Wij helpen je graag!

Bel één van onze adviseurs of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. 

Thomas Koopman

Adviseur
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur
0612606308
Jorno@demasko.nl