Bureau - gebruikt - tweedehands kantoormeubilair twente

Tweedehands en gebruikt kantoorinrichting

Naast nieuw kantoormeubilair leveren we ook gebruikt kantoormeubilair. Zo leveren we tweedehands kasten, (zit-sta) bureaus, bureaustoelen, tafels, vergadertafels, barkrukken, stoelen en meer. Dit meubilair kan nog prima een tweede ronde mee en is van goede kwaliteit.

Naast gebruikt kantoormeubilair kunnen we ook nieuw kantoormeubilair leveren. Wij leveren kantoormeubilair van A tot Z. Van ladeblok tot kast, van bureau of bureaustoel. Wij komen graag bij je langs voor vrijblijvend advies.

Direct een online offerte >

Advies, levering en montage

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het tweedehands meubilair bij je op kantoor of thuiswerkplek wordt geleverd. Ook zorgen we dat het gebruikt meubilair netjes gemonteerd wordt.

In overleg kunnen we ook dit in combinatie met nieuw meubilair leveren. Wij komen graag langs voor vrijblijvend advies. Het is ook mogelijk om bij ons in de showroom te komen om alle mogelijkheden te zien.

Kantoorinrichting-kantoormeubilair

Gebruikt kantoormeubilair

Vraag ons gerust naar ons actueel aanbod tweedehands kantoormeubilair. Denk hierbij aan gebruikte tafels, bureaus, bureaustoelen, stoelen, kasten en ladeblokken.

Milano-zit-stabureau

Bureaus

Kasten-kantoormeubilair

Kasten

Ladeblokken-kantoormeubilair

Ladeblokken

Bureaustoelen

Vergadertafels-kantoormeubilair

Tafels

Stoelen-kantoormeubilair

Stoelen

Vraag gerust naar ons tweedehands aanbod

Geef aan ons door wat je zoekt en wij maken een vrijblijvende offerte. Ook kunnen we langskomen op locatie. Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in.

Thomas Koopman

Adviseur Demasko
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur Demasko
0612606308
Jorno@demasko.nl