Industrieel kantoorinrichting

Industrieel kantoorinrichting

Industrieel en een robuuste kantoorinrichting wordt steeds populairder. Veel huishoudens hebben al eerder hun woning met een industrieel interieur ingericht. Ook op kantoor merken we dat bedrijven steeds meer kiezen voor een industriële inrichting met robuuste en stoere kantoormeubelen.

Niet voor niets is industriële kantoormeubilair populair geworden. Kantoren een industriële inrichting stralen sfeer uit en zorgen dat werknemers zich meer thuis voelen. Medewerkers presenteren namelijk beter wanneer ze op hun werk thuis voelen.

Hoe zorgen wij dat je kantoor een industriële uitstraling heeft?

Een kantoor met een industrieel interieur heeft vaak de looks van een oude fabriekshal. Vaak zien we een betonnen vloer, maar zien we ook elementen van het gebouw terug. Denk aan pilaren, ruw afgewerkte muren of het plafond dat niet is afgeschermd met plafondpanelen. Ook zie je het terug in het meubilair.

Wij denken graag met je mee om het kantoor een industriële uitstraling te geven. Dit doen we door het kantoor de juiste elementen mee te geven. Denk aan robuuste materialen, maar ook aan eikenhout en stoere kantoormeubelen.

Kantoorinrichting industrieel en robuust
ndustrieel zit sta bureau eikenhout

Industrieel meubilair

Betonlook, robuuste onderstellen en eikenhout zetten we veel in bij kantoren. Het is de kracht om medewerkers zich thuis te laten voelen, maar tegelijkertijd ook comfortabel en functioneel aan het werk kunnen.

Bureaus

Zo zetten we bureaus in met een bureaublad met een eikenhout decor. Dit type bureaublad heeft de look van echt eikenhout, maar blijft zo functioneel mogelijk. Zo is dit bureaublad erg gemakkelijk schoon te maken.

Ook zit-sta bureaus zijn hierin mogelijk. Wil je echt de meest natuurlijke look, dan kies je voor echt (eiken-) hout natuurlijk.

Vergadertafels en kantinetafels

Kies je echt voor industrieel, dan bieden we eikenhouten tafelbladen aan. Dit wordt veelal toegepast op vergadertafels en kantinetafels, maar ook mogelijk voor bureaus. Deze tafelbladen zijn prachtig om te zien; een natuurlijke look en een dikte van maar liefst 4 cm. Met een robuust onderstel maak je de tafel helemaal af. Wil je echt een blikvanger, kies dan voor een Vintable in hoogte verstelbare tafel met gietijzeren onderstel!

Kantoorinrichting industriële tafels
Industriële stoelen kantoor

Stoelen

Stoelen heb je natuurlijk in veel soorten en maten. Een industriële stoel kenmerkt zich vaak aan de metalen buizen. Deze stoelen zijn vooral stevig, door het gebruik van robuuste materialen en staan stoer in het kantoor. Ook barkrukken zijn geliefd in een industrieel ingericht kantoorpand.

Kasten en opbergruimte

Ook op het gebied van kasten en opbergruimte is er veel keuze. Je kunt kiezen voor normale, metalen opbergkasten. Maar ook voor kasten met een plantenbak. Oudere kasten zijn natuurlijk ook mogelijk, maar deze zijn vaak minder functioneel.

Kasten en opbergruimte industrieel
Kantoormeubilair bank industrieel

Overig industrieel kantoormeubilair

Oude fabriekslampen geven natuurlijk een prachtige, industriële uitstraling. Een zitje maak vaak ook niet ontbreken. Denk aan een mooie chesterfield bank of ander leder meubilair. Leder meubilair sluit namelijk perfect aan bij de industriële look. Door een zithoekje te creëren, verhoog je het huiskamer effect en laat je medewerkers meer thuis voelen.

Demasko, leverancier van industrieel kantoorinrichting

Eén van onze favoriete kantoorinrichtingen is industrieel. Wij helpen je dan ook graag met het inrichten van het kantoor op industriële wijze. Ook kijken we naar het praktische aspect, er moet natuurlijk wel comfortabel gewerkt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een goede akoestiek.

Wij geloven dat door de juiste inrichting van het kantoor bijdraagt aan de productiviteit van de medewerkers. En daar staan wij voor!

Logo Demasko Kantoorinrichting & Ergonomische Oplossingen

Vrijblijvend advies

Ook interesse? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag. Al is het alleen maar voor ideeën.

Neem contact met ons op via 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen contact met je op en komen eventueel bij langs op locatie voor vrijblijvend advies of een ontwerp.

Thomas Koopman

Adviseur Demasko
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur Demasko
0612606308
Jorno@demasko.nl