Zit-sta-duo-werkplek

Demasko: Leverancier van kantoormeubelen in Twente

Op zoek naar nieuwe kantoormeubelen? Demasko levert meubilair voor nieuwe en bestaande kantoren in Twente en ver daar buiten. Zo leveren wij bijvoorbeeld bureaus, kasten, ladeblokken, bureaus, vergadertafels, scheidingswanden en bureaustoelen. Ook kunnen wij voor de complete kantoorinrichting zorgen.

Wij leveren kantoormeubilair voor verschillende budgetten. Ook is het mogelijk om tweedehands kantoormeubilair te leveren. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Ergonomisch advies

Het is natuurlijk erg belangrijk dat medewerkers productief en gezond te werk kunnen gaan. Bij het leveren van kantoormeubilair wordt altijd rekening gehouden met ergonomisch werken. Wij adviseren hierin graag.

Bij het leveren van bureaustoelen en bureaus geven we altijd tekst en uitleg hoe men goed zit. Lichamelijke klachten willen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Wij houden hier altijd rekening mee bij het leveren van kantoormeubilair.

Werkplek-duo

Demasko leverancier van kantoormeubilair

Wij leveren o.a. onderstaande kantoormeubilair voor onze klanten in Almelo, Oldenzaal, Enschede, Hengelo, Deventer en ver daarbuiten.
Milano-zit-stabureau

Bureaus

Kasten-kantoormeubilair

Kasten

Ladeblokken-kantoormeubilair

Ladeblokken

Bureaustoelen

Vergadertafels-kantoormeubilair

Vergadertafels

Stoelen-kantoormeubilair

Stoelen

Kabelmanagement-bureaus

Kabelmanagement

Dynamisch-zitten-zadelkruk

Zadelkrukken

Bureaufietsen

Bureaufietsen

Akoestische-vloerschermen

Scheidingswanden

Barkrukken-kantoormeubilair

Barkrukken

Ander-aanbod

Vraag naar ons totale aanbod!

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij komen graag bij je langs op locatie voor vrijblijvend advies. Zo kunnen we de situatie beoordelen en vrijblijvend het beste kantoormeubilair adviseren. Bel 0541 700 285 of vul onderstaande gegevens in. Wij helpen je graag!

Thomas Koopman

Adviseur Demasko
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur Demasko
0612606308
Jorno@demasko.nl