School tafel model - plexiglas

Schermen van plexiglas voor scholen en onderwijs

Vanaf 11 mei gaan de basisscholen en kinderopvang weer open. Het voorgezet onderwijs, hogescholen en universiteiten zullen hopelijk snel volgen.

Scholen maken zich klaar voor de 1,5 meter afstandsamenleving en doen er natuurlijk alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het onderwijs treft maatregelen.

Een aantal oplossingen om leerlingen en collega’s te beschermen zijn plexiglas, scheidingswanden en akoestische panelen. Zo wordt er meer fysieke afstand gecreëerd om besmetting te voorkomen. Hieronder een aantal mogelijke oplossingen om het onderwijs en scholen meer ‘corona klaar’ te maken.

Mogelijkheden om onderwijs voor te bereiden op coronamaatregelen

Onderstaand een aantal oplossingen om leerlingen, leraren, leveranciers en overige mensen te beschermen tegen het coronavirus. Maatwerk is hierin mogelijk en we streven naar een snelle levering.
School tafel model - plexiglas

Tafelmodel school plexiglas

Met deze tafelmodellen speciaal voor scholen maakt de leerling minder snel contact met andere klasgenoten en de leraar. Op deze manier kan de leraar dichter in de buurt komen van de leerling. Prijsvoorbeeld: 129 euro excl. btw. Vraag nu een offerte op.
Afscheidingswand kuchscherm balie plexiglas

Plexiglazen wand met uitsparing

Plexiglazen afscheidingswand met uitsparing in het midden. Voor bijvoorbeeld op balies, recepties, vergadertafel of bureau. Met plexiglas met een uitsparing in het midden kan bijvoorbeeld de leerling het schoolwerk overhandigen aan de leraar. De wanden zijn lichtdoorlatend en in verschillende afmetingen te verkrijgen. Vraag gerust een offerte op.
Plexiglas bureau afscheidingswand scherm

Scherm van plexiglas

Plexiglazen wand zonder uitsparing. Deze zet je bijvoorbeeld op een kantinetafel, vergadertafel, balie, toonbank of bureau. De wanden zijn lichtdoorlatend en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Al vanaf € 50,-. Prijsvoorbeeld: 160x70cm – 119 euro excl. btw. Vraag hier een offerte op. Volumekorting mogelijk.
Plexiglas staand wand verrijdbaar

Verrijdbaar scherm plexiglas

Eenvoudig verplaatsbaar scherm om collega’s, leraren en leerlingen te beschermen en de fysieke afstand te vergroten. Het plexiglas is voorzien van een frame en wielen. Vraag nu een offerte aan.
Plexiglas plafondscherm hangend scherm plexi

Plexiglas scherm hangend

Een plafondscherm van plexiglas incl. bevestigingsmateriaal voor aan het plafond. Dit scherm kan voor een balie, kassa of toonbank hangen. Of in het klaslokaal om bepaalde delen af te schermen. Vraag nu een offerte aan.
Plexiglas hangend plafond met frame

Hangend scherm met frame

Plexiglas met frame voor extra stevigheid. Geschikt voor balies, kassa’s, toonbanken, recepties, e.d. Vraag nu een offerte aan.
Plexiglas staande wand

Plexiglazen wand (staand)

Verplaatsbare wand van plexiglas met pootjes. Zo ben je flexibel en deze wanden kun je bijvoorbeeld in zetten om een looproute te creëren en bepaalde ruimtes af te schermen. Om het plexiglas een stevig frame en aan de onderzijde voorzien van pootjes. Prijsvoorbeeld 125x200cm € 399,- excl. btw. Vraag gerust een offerte op.
Plexiglas bureauscherm met beugels plexiglazen wand

Plexischermen bureau

Speciale plexischermen voor het bureau. Dit kan in het verlengde van een akoestisch scherm zijn, maar kan ook als complete afscheidingswand gebruikt worden. Stuur je afmetingen van je bureau(s) door en ontvang een offerte.
Akoestische wand verplaatsbaar corona

Akoestische scheidingswand

Om een ruimte af te schermen kun je ook akoestische scheidingswanden gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een klaslokaal in tweeën splitsen. Het voordeel van akoestische schermen zijn dat deze geluid absorberen. Hierdoor hebben leerlingen of studenten minder geluidsoverlast en kunnen ze geconcentreerde werken.
Akoestische scherm tafelformaat school onderwijs

Akoestisch scherm tafelmodel

Dit akoestische concentratiescherm zorgt voor meer fysieke afstand. Daarnaast vermindert afleidingsprikkels bij leerlingen, zoals beweging en geluid. Een goed hulpmiddel voor leerlingen die moeite hebben om zich te concentreren. Vraag gerust een offerte op.
Bureauscherm akoestisch

Plexischermen bureau

Akoestische schermen zorgen voor afscheiding van collega’s. Bovendien zorgt een akoestisch scherm voor minder geluidsoverlast. Stuur je afmetingen van je bureau(s) door en ontvang vrijblijvend een offerte.
Afscheidingsschermen hygiëne ziekenhuizen

Hygiëne afscheidingsschermen

Hoogwaardige scheidingswanden om ruimtes af te schermen. Deze schermen worden o.a. in ziekenhuizen in gezet en zijn eenvoudig te reinigen. Deze schermen voldoen aan de hoogte hygiëne voorschriften.

Maatwerk coronamaatregelen voor het onderwijs

Vraag ons gerust naar maatwerk op het gebied van plexiglas, schermen, spiekschermen en meer. Wij denken graag met scholen mee om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Hierin is veel mogelijk. Wij streven naar een snelle levertijd.

Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in. Wij helpen graag!

Maatwerk akoestische wanden onderwijs

Vragen of een prijsopgaaf?

Vraag nu een offerte aan voor plexiglas, scheidingswanden of andere oplossingen voor het onderwijs. Bel 0541 700 285 of vul onderstaande gegevens in.  Ook voor vragen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Thomas Koopman

Adviseur
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur
0612606308
Jorno@demasko.nl