Afscheidingschermen-bureaus

Scheidingswanden voor zit-sta bureaus

Waar mensen aan het werk zijn wordt natuurlijk geluid geproduceerd. Denk aan pratende en bellende collega’s. Dit kan natuurlijk als onprettig ervaren worden.

Een bureau scheidingswand kan dit oplossen. Deze scheidingswanden hebben de eigenschap om het geluid te absorberen. Bovendien geeft een scheidingswand kantoormedewerkers meer privacy.

✔ Geeft meer privacy
✔ Mooie uitstraling op kantoor
✔ Geluidsabsorberend, meer rust

Mogelijkheden scheidingswanden

Je hebt veel verschillende mogelijkheden op het gebied van akoestische scheidingswanden. Zo heb je schermen die op het bureaublad gemonteerd kunnen worden met klemmen, maar ook bureauschermen die achter het bureaublad gemonteerd kunnen worden.

Natuurlijk zijn de bureaubladen leverbaar in veel verschillende afmetingen en passen dus bij elke grootte bureaublad. Je hebt zelfs scheidingswanden met een metaal versterkende wand voor montage van bijvoorbeeld pennenbakjes of zelfs beeldschermen. Laat je gerust adviseren!

✔  Meerdere varianten mogelijk
✔  In 10 verschillende kleuren verkrijgbaar
✔  In veel verschillende afmetingen verkrijgbaar
✔  Zowel akoestisch als niet akoestisch verkrijgbaar

Scheidingswand-bureaus

Vraag gerust naar alle mogelijkheden

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij komen eventueel bij je langs om alle mogelijkheden voor (zit-sta) bureaus te bespreken.

Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!