Zit-sta-bureau-in-hoogte-verstelbaar

Milano Zit-Sta Bureau

Een aanwinst voor ieder kantoor: de Milano Zit-Sta bureau. Deze elektrische zit-sta bureau stel je ieder moment in op de gewenste hoogte. Zo wissel je zittend en staand werken met elkaar af. Staand werken is namelijk beter voor je rug, je kunt je beter concentreren en je voorkomt gezondheidsklachten. Vele onderzoeken wijzen namelijk uit dat langdurig zitten erg ongezond is.

Naast de gezondheidsaspecten ben je met dit bureau ook nog een stuk productiever. En zeg nou zelf, het is toch heerlijk om even te staan als je bijvoorbeeld aan het telefoneren bent?

Het onderstel van de Milano Zit-sta bureau

Stabiel, robuust en van Nederlandse fabricaat. De Milano zit-sta bureau is uitgerust met een stevig frame. Zo is het bureau erg stabiel als je zittend en staand aan het werk bent. Ook zijn de motoren in het bureau krachtig, het bureau heeft een draagvermogen van maar liefst 100 kg!

Het bureau is in hoogte verstelbaar van 62,5 tot 126,5 cm met een snelheid van maar liefst 4 cm per seconde. Hierdoor kan vrijwel ieder kantoormedewerker op de juiste hoogte werken. Je kiest zelf de kleur van het frame: aluminium, wit of zwart!

Zit-sta-bureau-frame-onderstel-Milano
Kleuren-bureaubladen-Basic

Het beste bureaublad

Kies je een bureau, dan kies je ook een bureaublad dat past bij je interieur. Je hebt bij ons verschillende mogelijkheden qua decor. Kies je voor Logan Eiken, Havanna of iets anders? Welk bureaublad je ook kiest, het blad is zeer robuust en slijtvast. De afmetingen van het blad zijn 160×80 cm (standaard formaat) en het blad heeft een dikte van 25mm. Het blad is uitgerust met een stootrand, zodat je niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen!

Zeer luxe & innovatief bedieningspaneel

Met het bedieningspaneel stel je de hoogte van het bureau in. De meeste bedieningspanelen zijn omhoog/omlaag, maar dit bedieningspaneel is zeer luxe uitgevoerd. Zo stel je de ideale zit-sta hoogte in met de memory functie.

Door twee keer te klikken gaat het bureau automatisch naar de ingestelde hoogte. Ook kun je instellen dat het bedieningspaneel oplicht, om je te melden dat je weer moet staan.

Linak-software-bediening-pop-up

Koppel je zit-sta bureau aan software

Via Bluetooth is het bedieningspaneel te koppelen aan je smartphone of PC. Op deze manier kun je zien hoeveel minuten je hebt gestaan die dag. Ook kun je een pop-up scherm instellen om je te waarschuwen wanneer je weer moet staan. Deze software daagt je uit om daadwerkelijk genoeg zittend en staand werken af te wisselen!

Kies ook voor de Milano Zit-sta Bureau!

Populair in de markt en door velen aanbevolen. Voorkom het lange zitten op kantoor en ga ook over op zit-sta bureaus. Kies ook voor deze zit-sta bureau! Het bureau is leverbaar voor € 767,- excl. BTW.

Bel direct met 0541 700 285 of vul onderstaande formulier in. Wij nemen vervolgens contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

✔  Proefplaatsingen mogelijk
✔  Vrijblijvend & Ergonomisch advies
✔  Gemonteerd geleverd

Bel één van onze adviseurs of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. 

Thomas Koopman

Adviseur
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur
0612606308
Jorno@demasko.nl