Circulair kantoormeubilair - Duurzaam inrichting

Circulair kantoormeubilair; duurzaam inrichten

Duurzaamheid neemt een steeds grotere rol in ons leven. We worden er steeds bewuster van om producten zo duurzaam mogelijk in te zetten, waardoor we minimale nieuwe grondstoffen nodig zijn.

Minder verspillen, beter zijn voor het milieu en meubilair eindeloos gebruiken. Het nastreven van een circulaire economie, om zo de cirkel rond te krijgen. Niet weggooien, maar de producten zoveel mogelijk hergebruiken. Daarbij helpen wij als Demasko graag aan mee.

Circulair inrichten met de circulaire cirkel

Nieuwe producten; wij bieden nieuwe circulaire producten aan. Dit meubilair is zo ontworpen dat je eigenlijk geen restafval overhoud. Ook niet na de gebruiksfase. De producten zijn eindeloos inzetbaar. De basis van deze producten zijn oude onderdelen en materialen, die anders zouden worden weggegooid. Denk hierbij aan tafelbladen die gemaakt zijn van afvalstromen, bijvoorbeeld oud papier. Of bureaustoelen die gemaakt zijn van PET flessen. Voor deze circulaire meubels hoeven dus geen nieuwe grondstoffen gewonnen worden.

Ook kijken we bij een circulaire economie of bestaande producten die niet meer gebruikt worden elders kunnen worden ingezet. Het kan zijn dat bepaalde onderdelen van bestaand meubilair slim hergebruikt wordt. Zo kunnen bijvoorbeeld de bestaande bureaubladen overgezet worden op nieuw circulair zit-sta onderstellen. Ook het uitvoeren van reparaties en het opknappen hoort hierbij. Zo voorkomen we hierbij dat meubilair zinloos in de afvalcontainer terecht komt. Kan er van bestaand meubilair echt niets gebruikt worden, dan is het doel om dit zo goed mogelijk te recycleren. Zodat er van afvalstoffen nieuw meubilair gemaakt kan worden.

Kantoorinrichting-kantoormeubilair

Duurzaam meubilair dat we graag inzetten:

Wij leveren een ruim aanbod kantoormeubilair voor onze klanten in heel Nederland en België. Van zitmeubilair tot akoestische oplossingen en van opbergruimtes tot aan zit-sta bureaus. We leveren graag het totaalplaatje. Klik op het product voor meer informatie.

Circulair zit-sta bureaus duurzaam

Circulaire zit-sta bureaus

Deze onderstellen kennen een minimalistisch design en de tafels worden voorzien van duurzame bureaubladen. Deze worden gemaakt van cellulosepulp of afvalstromen uit de land-en tuinbouw. Dit maakt de zit-sta bureaus volledig recyclebaar.
Bureaustoel Duurzaam recyclebaar

Bureaustoelen van PET flessen

We kennen bureaustoelen die gemaakt worden van gebruikte PET-flessen. Daardoor is de bureaustoel helemaal recyclebaar.
Akoestische oplossingen duurzaam circulair

Akoestische oplossingen

Volledig voorzien van materiaal dat afkomstig is uit gebruikte kleding. Deze oude spijkerbroeken nemen zeer veel geluid op en zijn volledig recyclebaar.

Afgeronde projecten

Wij hebben voor onze klanten mooie projecten mogen realiseren. Of het nu gaat om een bureau of de inrichting van het hele pand. Of het nu gaat om een school, een kantoor aan huis of kantoorgebouw. Wij helpen je graag!

Projecten >

Op zoek naar circulair meubilair?

Neem contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden. We komen graag bij je langs voor een gratis adviesgesprek.

Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in.