Reserveringssoftware zit-sta bureaus

Reserveringssysteem zit-sta bureaus

Thuiswerken afwisselend met het werken op kantoor is het nieuwe werken. Flexplekken worden belangrijker dan ooit. Hoe richten we het kantoor in na de corona en met deze nieuwe factoren?

Wij geloven dat we zowel blijven thuiswerken als naar kantoor gaan. We bieden oplossingen om dit zo efficiënt mogelijk te doen. Zo bieden wij zit-sta bureaus aan die te koppelen zijn met hard-en software. Werknemers kunnen hiermee thuis, via een app, een plek op kantoor kunnen boeken.

Het reserveringssysteem; het kantoorwerken van de toekomst

“Morgen is mijn kantoordag, dan heb ik meetings ingepland en wil de overige tijd op een flexplek werken”. Deze uitspraken zullen we vaker gaan horen. Maar hoe facilitair je zoiets?

Met slimme technologie in zit-sta bureaus en lockers wordt het boeken van een flexwerkplek heel eenvoudig. Dit kan thuis, via een app. Maar ook op kantoor, via een interactief scherm. Het zit-sta bureau weet, via je smartphone, je favoriete sta- en zithoogte waardoor je altijd comfortabel zit. Je boekt eenvoudig vergaderruimten, meet de bezettingsgraad en meer!

Online reserveringssysteem zit-sta bureaus
Reserveringssysteem bureaus - software flexplekken

Reserveringssoftware voor flexwerkplekken

Met de slimme software gekoppeld aan de zit-sta bureaus kun je meer. Deze kan gekoppeld worden met interactieve schermen op het kantoor, waardoor werknemers of klanten inzicht hebben in welke werkplekken nog beschikbaar zijn.

Daarnaast is deze software ook te koppelen met ook ander meubilair. Denk aan lockers of de vergadertafel. Daardoor kun je ook je eigen kluisje of vergaderruimte boeken. Via de app of via het interactieve scherm!

De werkplek met de techniek van nu

Met een aantal technische opties kun je de werkplek helemaal van nu maken. Met een ingebouwd bedieningspaneel kun je bijvoorbeeld aangeven dat je niet gestoord wil worden. Ook is deze te koppelen met je mobiel, hierdoor worden je voorkeurstanden van het bureau ingeladen. Via een extra lampje aan het beeldscherm maak je collega’s duidelijk of je gestoord wilt worden of niet. En er zijn meer opties!

Slimme opties zit-sta bureau software reserveringssysteem

Bereid je bedrijf voor op het nieuwe werken

Richt je bedrijf in op de behoefte van thuiswerken en flexwerken. Vraag ons meer informatie over de mogelijkheden en technologieën verwerkt in (circulair) kantoormeubilair. Kies voor een reserveringssysteem en het beste meubilair in één.

Bel één van onze adviseurs of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.