Akoestische oplossingen - Wandpanelen Plafondpanelen bureaupanelen

Akoestische kantoorinrichting

Wanneer je een kantoor inricht, adviseren we je zeker rekening te houden met het geluid. In een kantoor wordt namelijk veel geluid geproduceerd. Denk aan collega’s die telefoneren, vergaderen en overleggen. Dit kan natuurlijk tot afleiding zorgen bij medewerkers. Bovendien hechten veel medewerkers waarde aan hun privacy.

Werknemers die werken in een rustige en stabiele omgeving kunnen zich logischerwijs beter concentreren op hun werkzaamheden. Dit levert een positieve bijdrage aan de productiviteit van medewerkers. Zorg dus altijd voor een akoestische kantoorinrichting!

Akoestiek in huis verbeteren? Bekijk hier de akoestische oplossingen voor in huis.

Akoestische oplossingen

Je hebt natuurlijk meerdere mogelijkheden om geluidsoverlast te beperken en medewerkers rustig te laten werken. Hieronder laten we een aantal mogelijkheden zien. Neem contact met ons op om jouw kantoor zo goed mogelijk in te richten. Dus ook op het gebied van akoestische oplossingen!

Akoestisch kantoorinrichting

Akoestische scheidingswanden voor bureaus

Een eenvoudige oplossing om geluid te absorberen en de privacy te vergroten is door een scheidingswand voor een bureau te gebruiken. Zo kan een scheidingswand aan het bureaublad bevestigd worden om geluidsoverlast te beperken.

Een scheidingswand is in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Zo kunnen we dus altijd een passende oplossing leveren bij elk type bureau.
Een aantal voorbeelden:

Akoestisch scherm
Akoestisch scherm voor bureau
Bureauscherm akoestisch
Akoestisch tussenpaneel duo bureau
Akoestisch opzetscherm bureau
Akoestisch zijscherm akoestiek bureau

Akoestische vloerwanden

Akoestische vloerschermen zijn ideaal om eenvoudig veel geluidsoverlast te absorberen. De wandpanelen (ook wel akoestische roomdivers genoemd) zijn eenvoudig te verplaatsen, waardoor snel een akoestisch probleem aangepakt kan worden. Ook zorgt een scheidingswand voor meer privacy, zodat medewerkers zich niet continu bekeken voelen. Deze schermen zijn in meerdere uitvoeringen, afmetingen en kleuren (ook een fotodoek is mogelijk!) te verkrijgen. Ook met wielen, zodat deze wandpanelen verrijdbaar zijn.
Hieronder enkele voorbeelden:
Akoestisch vloerpaneel
Akoestische wanden verrijdbaar fotodoek
Vloerscherm akoestisch

Akoestische plafond- of wandpanelen

Ook plafondpanelen en wandpanelen kunnen veel geluid absorberen en voor minder geluidsoverlast zorgen. In ruimte waar veel geluid wordt geproduceerd is vaak extra akoestisch materiaal nodig. Denk bijvoorbeeld aan openbare ruimten, vergaderruimtes en callcenters. Door gebruik te maken van plafondpanelen en of wandpanelen kun je zorgen voor een rustige werkomgeving.

  • Hoge akoestische geluidsabsorptie
  • Eigen foto of logo is mogelijk
  • Fotodoek eventueel te wisselen

Akoestisch wandpaneel kantoor foto
Akoestisch wandpaneel fotodoek
Plafondpanelen

Akoestische kasten

Zelfs kasten kunnen een positieve bijdrage leveren aan een rustige werkomgeving. Akoestische kasten zorgen dat geluiden worden gedempt. Ook zorgt een akoestische kast voor een vermindering van nagalmen. Natuurlijk kun je met een kast ook verschillende ruimtes afschermen. Deze kasten zijn in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Je kunt deze kasten zelfs voorzien van een mooi blad of zelfs een plantenbak!
Akoestische kast
Kast-plantenbak akoestisch

Akoestische roomdividers, stilteruimten en belcellen

We leveren meer akoestische oplossingen. Denk aan akoestische belunits, vergaderhubs, belcellen aan de muur, roomdividers, whiteboarden, plantenbakken en meer. Allemaal zorgen ze voor minder geluidsoverlast in je kantoor of ruimte. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!
Akoestisch stiltehutje stiltecoupe belruimte werkplek
Akoestisch belcel stilteruimte klein
Akoestisch bureaudivider roomdivider

Meer weten over het akoestisch inrichten van je kantoor?

Vraag ons gerust om advies of om ons complete aanbod. Wij komen graag langs om de situatie op kantoor te bekijken. Natuurlijk kunnen we helpen met de complete inrichting van het kantoor. Bel 0541 700 285 of vul onderstaande gegevens in. Wij helpen je graag!

Bel één van onze adviseurs of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.