Zit-sta-duo-werkplek

Demasko Kantoorinrichting

Je kantoor inrichten? Demasko richt nieuwe en bestaande kantoren in. Wij verzorgen de complete kantoorinrichting van advies tot realisatie. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen op het werk. We brengen veel uren door op kantoor en we zijn productiever als we ons thuis voelen. Hierbij willen uiteraard lichamelijke klachten zoveel mogelijk voorkomen.

Wij leveren kantoorinrichting voor verschillende budgetten. Naast nieuw kantoormeubilair, kunnen we ook gebruikt kantoormeubilair leveren. Vraag gerust een gratis proefplaatsing aan om bijvoorbeeld een zit-sta bureau of bureaustoel te testen, voordat er gekozen wordt voor een nieuwe inrichting!

Direct een online offerte >

Interieurontwerp

Heb je zelf de inrichting al bepaald of heb je al een interieurontwerp? Dan geven wij advies welk meubilair het beste ingezet kan worden. Is er nog geen interieurontwerp? Dan kunnen we dat samen met de architect of onze interieurarchitect samen met jou opzetten. We kunnen zorgen voor concepten, kleuradvies, lichtplan, akoestische beheersing en meer. Het is allemaal mogelijk!

Van welk interieur past bij jouw kantoor? Industrieel, Scandinavisch, functioneel of een strak en modern interieur? Wij helpen graag!

Kantoorinrichting-kantoormeubilair

Demasko Kantoorinrichting

Wij leveren een ruim aanbod kantoormeubilair voor onze klanten in heel Nederland en België. Van zitmeubilair tot akoestische oplossingen en van opbergruimtes tot aan zit-sta bureaus. We leveren graag het totaalplaatje. Klik op het product voor meer informatie.

Milano-zit-stabureau

Bureaus

Kasten-kantoormeubilair

Kasten

Ladeblokken-kantoormeubilair

Ladeblokken

Bureaustoelen

Vergadertafels-kantoormeubilair

Tafels

Stoelen-kantoormeubilair

Stoelen

Akoestische-vloerschermen

Akoestische Oplossingen

Barkrukken & barstoelen

Barkrukken

Alles voor de werkplek

Alles voor je werkplek

Afgeronde projecten

Wij hebben voor onze klanten mooie projecten mogen realiseren. Of het nu gaat om een bureau of de inrichting van het hele pand. Of het nu gaat om een school, een kantoor aan huis of kantoorgebouw. Wij helpen je graag!

Projecten >

Het nieuwe werken

Kantoorwerk verandert. De digitalisering neemt meer en meer toe. Ook zien we steeds meer de voordelen van flexwerken. We brengen veel tijd op kantoor door en vinden dat het kantoor moet bijdragen aan een thuisgevoel.

Met het nieuwe werken zorg je dat kantoorpersoneel zich thuis voelt op het werk. Meer vrijheid en meer verantwoordelijkheid. Dit komt ten goede van de productiviteit op de werkvloer. Demasko houdt rekening mee met het nieuwe werken.

Het nieuwe werken >

Kantoorinrichting-het-nieuwe-werken

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij komen graag bij je langs op locatie voor vrijblijvend advies. Zo kunnen we de situatie beoordelen en vrijblijvend het beste kantoormeubilair adviseren. Ook leveren we proefplaatsingen om het kantoormeubilair te proberen, alvorens voor een nieuwe inrichting wordt gekozen of naar een nieuw pand wordt verhuisd.

Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek of online offerte aan. Bel 0541 700 285 of vul onderstaande gegevens in. Wij helpen je graag!