Zit-sta-duo-werkplek

Demasko Kantoorinrichting

Je kantoor inrichten? Demasko richt nieuwe en bestaande kantoren in. Wij verzorgen de complete kantoorinrichting van advies tot realisatie. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen op het werk. We brengen veel uren door op kantoor en we zijn productiever als we ons thuis voelen.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat er rekening wordt gehouden met ergonomisch werken. Lichamelijke klachten willen we uiteraard zoveel mogelijk voorkomen.

Wij leveren kantoorinrichting voor verschillende budgetten. Ook kunnen we tweedehands kantoormeubilair leveren. Vraag gerust een gratis proefplaatsing aan om bijvoorbeeld een zit-sta bureau of bureaustoel te testen, voordat er gekozen wordt voor een nieuwe inrichting!

Interieurontwerp

Heb je zelf de inrichting al bepaald of heb je al een interieurontwerp? Dan geven wij advies welk meubilair het beste ingezet kan worden. Is er nog geen interieurontwerp? Dan kunnen we dat samen met de architect of onze interieurarchitect samen met jou opzetten. We kunnen zorgen voor concepten, kleuradvies, lichtplan, akoestische beheersing en meer. Het is allemaal mogelijk!

Van welk interieur past bij jouw kantoor? Industrieel, Scandinavisch, functioneel of een strak en modern interieur? Wij helpen graag!

Kantoorinrichting-kantoormeubilair

Demasko Kantoorinrichting

Wij leveren o.a. onderstaand kantoormeubilair bij onze klanten in Twente en ver daarbuiten. Klik op het product voor meer informatie.

Milano-zit-stabureau

Bureaus

Kasten-kantoormeubilair

Kasten

Ladeblokken-kantoormeubilair

Ladeblokken

Bureaustoelen

Vergadertafels-kantoormeubilair

Tafels

Stoelen-kantoormeubilair

Stoelen

Akoestische-vloerschermen

Akoestische Oplossingen

Barkrukken & barstoelen

Barkrukken

Alles voor de werkplek

Alles voor je werkplek

Afgeronde projecten

Wij hebben voor onze klanten mooie projecten mogen realiseren. Of het nu gaat om een bureau of de inrichting van het hele pand. Of het nu gaat om een school, een kantoor aan huis of kantoorgebouw. Wij helpen je graag!

Projecten >

Inrichting nieuw pand in Enter. Het leveren van o.a. zit-sta bureaus, archiefkasten, roldeurkasten en vergadertafels. Ook is elke werkplek voorzien van een ergonomische muis. Oad Reizen Logo OAD kantoorinrichting Inrichting school in Oldenzaal. De geleverde zit-sta bureaus worden ook ingezet als instructietafel. Ook bureaustoelen, ladeblokken, ergonomische muizen en documenthouders mogen leveren! Basisschool De Wendakker Tonzon kantoorinrichting Inrichting pand in Enschede. Telefonisch vindt er veel klantcontact plaats, daarom is de ruimte voorzien van akoestische wanden. Daarnaast o.a. zit-sta bureaus, ladeblokken, bureaustoelen mogen leveren. Tonzon Isolatie Inrichting kantoor in Denekamp. Met onder andere duo zit-sta bureaus met luxe bedieningspaneel, akoestische schermen en ingebouwde elektrificatie. Machinefabriek Westerhof Inrichting pand in Ootmarsum. Het leveren van o.a. zit-sta bureaus, archiefkasten, bureaustoelen en meer. De Twentse

Het nieuwe werken

Kantoorwerk verandert. De digitalisering neemt meer en meer toe. Ook zien we steeds meer de voordelen van flexwerken. We brengen veel tijd op kantoor door en vinden dat het kantoor moet bijdragen aan een thuisgevoel.

Met het nieuwe werken zorg je dat kantoorpersoneel zich thuis voelt op het werk. Meer vrijheid en meer verantwoordelijkheid. Dit komt ten goede van de productiviteit op de werkvloer. Demasko houdt rekening mee met het nieuwe werken.

Het nieuwe werken >

Kantoorinrichting-het-nieuwe-werken

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij komen graag bij je langs op locatie voor vrijblijvend advies. Zo kunnen we de situatie beoordelen en vrijblijvend het beste kantoormeubilair adviseren. Ook leveren we proefplaatsingen om het kantoormeubilair te proberen, alvorens voor een nieuwe inrichting wordt gekozen of naar een nieuw pand wordt verhuisd.

Bel 0541 700 285 of vul onderstaande gegevens in. Wij helpen je graag!

Thomas Koopman

Adviseur Demasko
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur Demasko
0612606308
Jorno@demasko.nl