Over-Demasko

Over Demasko

Kantoormedewerkers werken uren achter hun beeldscherm. Is het niet op je werk, dan is het wel thuis. Ons gedrag en houding is hierin erg belangrijk. Wist je dat Nederlanders met 8,7 uur gemiddeld het langst van alle Europeanen de dag zittend door brengen? Kantoormedewerkers zitten gemiddeld zelfs 12 uur per dag!

De digitalisering van onze samenleving heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Het gebruik van (mobiele) devices neemt alleen maar toe. Daarnaast zien we dat werkdruk en stress toeneemt.

Demasko zet zich in om kantoormedewerkers maar ook thuiswerkers comfortabel en gezond te laten werken. Wij geloven door te investeren in comfort en gezondheid dat medewerkers productiever zijn en dit ten goede komt aan het werkplezier. Natuurlijk willen we lichamelijke klachten ten gevolge van lang beeldschermwerk zoals RSI voorkomen.

Demasko ontwerpt, produceert en distribueert ergonomische producten zoals polssteunen, computermuizen en meer. Samen met onze partners richten we graag je werkplek ergonomisch in. Niet alleen het ergonomisch product zelf, maar ook het advies om het product op de juiste manier te gebruiken vinden we belangrijk.

Ons assortiment bestaat onder andere uit ergonomische muizen, ergonomische toetsenborden, zit-sta bureaus, bureaustoelen, monitorarmen, laptopstandaards en overige accessoires. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om producten zelf uit te proberen. Zo weet je zeker of de oplossing bij je past.

Fysio-Ergo-samenwerking

Samenwerking Fysio's & Ergotherapeuten

Wij werken samen met partijen die de levering van onze producten en dienstverlening richting de klant versterken. Zo werken we samen met fysiotherapeuten, die onze klanten kunnen helpen met bijvoorbeeld specifieke rugklachten of voor het uitvoeren van stoelmassages.

Met ergotherapeuten zoeken we de juiste oplossing om onze klanten zodanig op weg te helpen dat deze de meest normale handelingen opnieuw of op een andere manier kan verrichten. Zo hebben wij samen als doel om onze klanten pijnvrij kantoorwerk uit te laten voeren.

Demasko Kantoorinrichting

Wij vinden het belangrijk dat kantoormedewerkers zich thuis voelen op kantoor. Wanneer medewerkers zich thuis voelen, dan zien we dat terug in de productiviteit. Wij richten graag het kantoor voor je in.

Wij bieden een ruim assortiment op het gebied van kantoorinrichting: van ladeblokken en kasten tot aan barkrukken en akoestische oplossingen. Natuurlijk houden we hierbij rekening met ergonomisch werken. Wij hebben voor onze klanten mooie projecten af mogen leveren.

Het-nieuwe-werken
Showroom Demasko kantoorinrichting

Demasko showroom

Bezoek ook onze showroom in Tilligte (vlakbij Ootmarsum). Hier heb je de mogelijkheid verschillende bureaustoelen te proberen, zit-sta bureaus te bekijken en meer kantoormeubilair te zien.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om diverse ergonomische producten uit te bekijken. Ook vind je hier de vergadertafels en eettafels van Vintable by Demasko!

Doorgaans open op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur, maar gelieve alvorens het bezoek even te bellen (0541 700 285).

Oldenzaal
Alleen op afspraak voor vrijblijvend advies. In het pand van Kracht Werkt / Revalidatiecentrum Oldenzaal, Spoorstraat 1, 7573 AL Oldenzaal.

Contactgegevens

Demasko B.V.
Beusemkolkweg 8
7634PA Tilligte (Twente)
info@demasko.nl
0541 700 285

Kvk nummer: 93461569
BTW nummer: NL866411203B01

Wij helpen je graag!

Neem gerust contact met ons op. Bel 0541 700 285 of mail één van onze adviseurs of vul hieronder het contactformulier in. Ons team staat voor je klaar!


    Wij gebruiken uw ingevulde gegevens om u te helpen met uw vragen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en delen deze niet met derden. Meer info in ons Privacy Statement.