Verzending

  • Boven de 100 euro betaal je bij ons geen verzendkosten. De verzendkosten onder de 100 euro zijn € 5,69 exclusief BTW.
  • Voor de meeste muizen en polssteunen geldt: voor 16.00 uur besteld, is de volgende werkdag binnen.
  • Voor de overige muizen, toetsenborden, laptopstandaards, documenthouders geldt er een levertijd van enkele werkdagen. Vraag naar de levertijd van de bureaufietsen, bureaus en bureaustoelen. Wij streven er naar om zo snel mogelijk te leveren.

Proefpakket of proefplaatsing

  • Het is bij ons mogelijk de muizen, toetsenborden en polssteunen twee weken vrijblijvend uit te proberen. Het proefpakket is gratis en wordt zonder verzendkosten naar je verzonden. Dit verplicht je tot niets en hierdoor heb je de mogelijk om de producten twee weken te testen.
  • Ook is het mogelijk om zit-sta bureaus, deskbikes en bureaustoelen uit te proberen. Neem contact met ons op en vraag naar meer informatie.

Proefpakket-ergonomische-muizen

Betalingsmogelijkheid

Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen: Ideal, Paypal en per factuur. Wil je per factuur betalen? Neem dan even contact met ons op. Bel 0541 700 285 of mail naar info@demasko.nl

Algemene voorwaarden

Lees via de link onze algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden >

Wij helpen je graag!

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Bel of mail één van onze adviseurs of vul hieronder het formulier in. Team Demasko staat voor je klaar!

Thomas Koopman

Adviseur Demasko
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur Demasko
0612606308
Jorno@demasko.nl