Plexiglas - afscheiding bureau - corona maatregel

Schermen van plexiglas voor horeca, winkels, kantoren en scholen

Scholen, overheid en bedrijven doen er alles aan om verdere besmetting van het coronavirus te voorkomen. Een van de oplossingen om collega’s, leerlingen, klanten te beschermen in winkels, scholen en kantoren is plexiglas.

Plexiglas is een eenvoudige oplossing om fysieke afstand te creëren en besmetting te voorkomen. Het is doorzichtig en makkelijk schoon te maken. Wij bieden verschillende mogelijkheden. Denk aan staande schermen van plexiglas, maar ook staande plexiwanden met wieltjes tot hangende plexi schermen. Wij streven naar een snelle levering en maatwerk is mogelijk.

Wij leveren ook kuchschermen voor stemlokalen. 

Een aantal mogelijkheden met plexiglas

Onderstaand een aantal plexiglas oplossingen die we aanbieden om je personeel, klanten, leerlingen beter te beschermen en te voldoen aan de corona maatregelen. Niet alle oplossingen staan op deze pagina, dus neem gerust contact met ons op.

  • Wij streven na snelle levering (+- 1 week)
  • Maatwerk mogelijk
  • Wij denken met je mee

Plexiglas bureau afscheidingswand scherm

Scherm van plexiglas

Plexiglazen wand. Deze zet je bijvoorbeeld op een tafel, balie, toonbank of bureau. De wanden zijn lichtdoorlatend en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Al vanaf € 50,-. Prijsvoorbeeld: 160x70cm – 119 euro excl. btw. Vraag hier een offerte op. Volumekorting mogelijk.
Afscheidingswand kuchscherm balie plexiglas

Plexiglazen wand met uitsparing

Plexiglazen afscheidingswand met uitsparing in het midden. Voor bijvoorbeeld kassa’s, balies of toonbanken.De wanden zijn lichtdoorlatend en in verschillende afmetingen te verkrijgen. Vraag gerust een offerte op.
Plexiglas staande wand

Plexiglazen wand (staand)

Verplaatsbare wand van plexiglas met pootjes. Om het plexiglas een stevig frame en aan de onderzijde voorzien van pootjes. Prijsvoorbeeld 125x200cm € 399,- excl. btw. Vraag gerust een offerte op.
Plexiglas staand wand verrijdbaar

Verrijdbaar scherm plexiglas

Eenvoudig verplaatsbaar scherm om collega’s te beschermen en de fysieke afstand te vergroten. Het plexiglas is voorzien van een frame en wielen. Vraag nu een offerte aan.
Plexiglas plafondscherm hangend scherm plexi

Plexiglas scherm hangend

Een plafondscherm van plexiglas incl. bevestigingsmateriaal voor aan het plafond. Dit scherm kan voor een balie, kassa of toonbank hangen. Vraag nu een offerte aan.
Plexiglas hangend plafond met frame

Hangend scherm met frame

Plexiglas met frame voor extra stevigheid. Geschikt voor balies, kassa’s, toonbanken, recepties e.d. Vraag nu een offerte aan.
School tafel model - plexiglas

Tafelmodel school plexiglas

Met deze tafelmodellen speciaal voor scholen maakt de leerling minder snel contact met leerlingen en de leraar. De leraar kan dichter in de buurt komen van de leerling. Prijsvoorbeeld: 129 euro excl. btw. Vraag nu een offerte op.
Plexiglas bureauscherm met beugels plexiglazen wand

Plexischermen bureau

Speciale plexischermen voor het bureau. Dit kan in het verlengde van een akoestisch scherm zijn, maar kan ook als complete afscheidingswand gebruikt worden. Stuur je afmetingen van je bureau(s) door en ontvang een offerte.
Plexiglas bureauschermen corona

Maatwerk

Op het gebied van plexiglas is veel mogelijk. Wij leveren daarom ook maatwerk. Neem contact met ons op via 0541 700 285 of onderstaand formulier in.

Neem contact met ons op

Vraag nu een offerte aan of vraag om advies op locatie.  Bel 0541 700 285 of vul onderstaande gegevens in. Ook bij al je vragen.

Bel één van onze adviseurs of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.