Zadelkrukken

De voordelen van zadelkrukken

De hele dag zitten op kantoor of thuiswerkplek is niet gezond. Toch zitten we dagelijks, vaak ook nog in een verkeerde houding, uren achter ons bureau. Als je hier niet voldoende rekening mee houdt, dan zijn rugklachten het gevolg.

Je rug heeft namelijk beweging nodig. Met een zadelkruk of zitkruk zit je actiever. Doordat je meer beweegt, blijft je de spieren gebruiken en dit bevordert de stabiliteit van je rug. De afwisseling in je houding stimuleert de doorbloeding van je lichaam.

De vorm van de zadel zorgt ervoor dat je bovenbenen in een schuine hoek naar beneden vallen. Hierdoor kantelen je bekken naar voren, waardoor je ruggengraat in een neutrale houding terecht komt.

✔  Je zit actiever, betere doorbloeding
✔  Je traint je rugspieren
✔  Natuurlijke en gezonde werkhouding

Ruim aanbod zadelkrukken & zit-sta hulpen

Zadelkrukken of zit-sta hulpen heb je in vele soorten en maten. Natuurlijk voor kantoren, maar ook voor tandartspraktijken, kapsalons, ziekenhuizen en  recepties hebben we speciale zadelkrukken. Elk met een uniek eigenschap, dat de zadelkruk geschikt maakt voor de verschillende werkzaamheden.

Zo leveren we taboeretten en medische krukken die speciaal ontwikkeld zijn voor ziekenhuizen, dokterspraktijken en fysiotherapiepraktijken. Voor een ESD veilige werkplek bestaan er speciale ESD krukken die ook bij werkplekken ingezet kunnen worden waar strenge eisen aan hygiëne worden gesteld. Natuurlijk adviseren we ook zadelkrukken voor kantoren. Ook op kantoren is een goede houding natuurlijk belangrijk. Een zadelkruk zorgt voor een goede werkhouding. Vraag ons gerust om advies!

Alle-zadelkrukken

Bekijk ons aanbod zadelkrukken

Bekijk het aanbod zadelkrukken of vraag vrijblijvend advies aan.

Webshop >

Kies ook voor een zadelkruk

Voorkom lichamelijke klachten en ga ook over op een zadelkruk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of kijk in de webshop.

✔  Vrijblijvend advies
✔  Snelle levering
✔  Eventuele proefplaatsing mogelijk

Bel één van onze adviseurs of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.