Ergonomisch werken met Demasko!

Door ergonomisch te werken op je kantoor, vergroot je het comfort, het gebruikersgemak, de gezondheid en productiviteit van je werk. Demasko is de leverancier voor alle ergonomische oplossingen op je kantoor.

Onze oplossingen

Ergonomische muis
Muizen & Toetsenborden
Milano-zit-stabureau
Zit-sta bureaus
Bureaustoelen
Bureaufietsen
Bureaufietsen
Polssteunen
Accessoires
184000 Verzuimgevallen per jaar door KANS
23 % v.d. werkplekken scoort ondermaats
9 Gemiddeld aantal zituren per dag
10 % productiever met gezonde werkplek

Waarom een gezondere werkplek?

Nederlanders brengen uren lang op kantoor door en niet altijd op een goede manier. Kijk bijvoorbeeld naar ons zitgedrag. Na een werkdag van 8 uur rijden we met de auto naar huis om daar op de bank te ploffen en uiteindelijk naar bed te gaan. Voordat je het weet zit je meer dan 11 uur!

Daarnaast blijkt uit verschillende onderzoeken dat je veel winst kunt behalen door te investeren in een gezonde werkplek. Om maar wat te noemen; minder stress, meer beweging, meer werkplezier, verbeterde gezondheid.

Gezonde werkplek >

Advies op maat

Veel kantoormedewerkers hebben last van lichamelijke klachten. Meestal worden deze klachten veroorzaakt door een verkeerde houding. Belangrijk is dat je naast de juiste ergonomische oplossingen, ook de juiste houding aanhoudt.

Demasko vindt daarom het juiste advies belangrijk. Tenslotte ziet een comfortabele werkplek er voor iedereen anders uit, afhankelijk van factoren als lengte, werkzaamheden en eventuele klachten. Vraag daarom gerust om advies, gratis en vrijblijvend. Team Demasko staat graag voor je klaar. Ook proefplaatsingen zijn mogelijk!

✔  Gratis proefplaatsingen
✔  Gratis en vrijblijvend advies
✔  Snelle levering

Wij helpen je graag!

Neem gerust contact met ons op. Bel of mail één van onze adviseurs of vul hieronder het formulier in. Team Demasko staat voor je klaar!


    Wij gebruiken uw ingevulde gegevens om u te helpen met uw vragen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en delen deze niet met derden. Meer info in ons Privacy Statement.