Deventer kantoorinrichting

Kantoorinrichting in Deventer

Demasko kantoorinrichting levert ook in Deventer kantoorinrichting en ergonomische oplossingen. Vanuit Deventer krijgen we veel de vraag om het kantoorpand te voorzien van de nieuwste kantoormeubelen. Denk hierbij aan het leveren van zit-sta bureaus, bureaustoelen, maar ook kasten, vergadertafels of andere ergonomische oplossingen.

Levering kantoormeubilair in Deventer

Voor het leveren van kantoormeubilair in Deventer hanteren we geen kosten. Wij streven altijd naar een snelle levering. Kantoormeubilair nodig binnen een kort tijdsbestek? Daag ons uit, we denken graag mee!

Kantoorinrichting Deventer
Het-nieuwe-werken

Ergonomische Oplossingen & werkplekonderzoek Deventer

Een werkplekonderzoek kan veel problemen voorkomen. Kantoormedewerkers kunnen een verkeerde houding hanteren of al met kleine fysieke problemen zitten. Tijdens een werkplekonderzoek worden kantoormedewerkers hierop gewezen en krijgen ze advies over de juiste houding. Hierdoor kunnen lichamelijke klachten in de toekomst voorkomen worden.

Wordt er tijdens het werkplekonderzoek ergonomische oplossingen geadviseerd? Dan bieden we de mogelijkheid om deze oplossingen vrijblijvend te proberen. Je bent tot niets verplicht en je kunt enkele weken het product uitproberen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Hieronder een greep uit ons assortiment kantoorinrichting en ergonomische oplossingen die we ook leveren in Deventer en omstreken:

Milano-zit-stabureau

Bureaus

Kasten-kantoormeubilair

Kasten

Ladeblokken-kantoormeubilair

Ladeblokken

Bureaustoelen

Vergadertafels-kantoormeubilair

Tafels

Stoelen-kantoormeubilair

Stoelen

Akoestische-vloerschermen

Akoestische Oplossingen

Barkrukken & barstoelen

Barkrukken

Alles voor de werkplek

Alles voor je werkplek

Afgeronde projecten

Wij hebben voor onze klanten mooie projecten mogen realiseren. Of het nu gaat om één bureau of de inrichting van het hele pand. Of het nu gaat om een school, een kantoor aan huis of kantoorgebouw. Wij helpen je graag!

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij helpen je graag verder met kantoorinrichting of ergonomische hulpmiddelen. Neem contact met ons op. Eventueel komen we bij je vrijblijvend bij je langs om al je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bepalen.

Bel 0541 700 285 of vul onderstaande gegevens in. Wij helpen je graag!

Thomas Koopman

Adviseur Demasko
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur Demasko
0612606308
Jorno@demasko.nl