Gratis proefplaatsing

Wij weten als geen ander dat het lastig kan zijn om het juiste product te kiezen. Wil je echt weten of een product aan je verwachtingen en wensen voldoet? Geen probleem, wij kunnen je een gratis proefplaatsing leveren. Zo kun je onze producten twee weken vrijblijvend proberen!

Is het product niet bevallen? Dan kan het product weer gratis retour.

  • Geef ons aan welk product je wilt proberen. Een bureaustoel, zit-sta bureau, ergonomische muis of alle drie? Geen probleem. Wij adviseren je hierin graag. Vul onderstaand formulier in of bel direct via 0541 700 285.

 

  • Wij bezorgen gratis het product dat je wilt uitproberen. Bijvoorbeeld een zit-sta bureau of bureaustoel komen we bij je thuis of op kantoor bezorgen. Naast het bezorgen zorgen we er ook voor dat het product netjes wordt geïnstalleerd en dat jij de juiste uitleg krijgt om het product correct in te stellen. We stellen bijvoorbeeld de bureaustoel in op de gebruiker(s) en geven instructies.

 

  • Is het product bevallen? Dan kun je het product bij ons afnemen. Is het onverhoopt niet bevallen? Dan kan het product retour. Je stuurt het product retour of we halen het product gratis bij je op.

Gratis proefplaatsing

Vul onderstaande gegevens in

Vul onderstaande gegevens in om een gratis proefplaatsing aan te vragen. Bellen naar 0541 700 285 kan natuurlijk ook.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij streven er naar om binnen korte termijn een proefplaatsing bij je te leveren. Geef hieronder wat je wensen zijn en welk je product eventueel wil proberen. Heb je vragen, dan laat het ook graag weten!

Kortom, een proefplaatsing:
✔  Gratis het product twee weken proberen
✔  Inclusief ergonomisch advies
✔  Het product kan eventueel kosteloos weer retour