Bureaustoelen leverancier in Twente

Op zoek naar nieuwe bureaustoelen? Demasko is de leverancier van bureaustoelen en bureaus in Twente! Wij leveren kantoormeubilair voor onze klanten in onder andere Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal. Natuurlijk ook in andere plaatsen en ver buiten Twente!
Bureaustoel-Karley-zware-uitvoering

Welke bureaustoel moet ik kiezen?

Je hebt natuurlijk bureaustoelen in allerlei soorten en maten. Zo heb je bureaustoelen voor een langdurige zit, maar ook een bureaustoel die eigenlijk alleen geschikt is om enkele uurtjes per dag te gebruiken. Wil je goede bureaustoelen aanschaffen, let dan op de kwaliteit, instelmogelijkheden en of deze geschikt is voor een langere zit.

Let op de volgende punten bij het aanschaffen van bureaustoelen:

  • Gebruiksduur stoel
  • Instelmogelijkheden
  • Kwaliteit
  • Stof en bekleding
  • Wielen
  • Garantie

Gratis proefplaatsing in Twente!

Zoek je nieuwe bureaustoelen, dan wil je zeker weten dat je voor de juiste bureaustoel kiest. Wij geloven er minder in om een bureaustoel op basis van een afbeelding te kiezen, of door een kort bezoekje aan een showroom. Om een goede indruk te krijgen van een bureaustoel, adviseren we de bureaustoelen een langere tijd uit te proberen.

Wij bieden de mogelijkheid om verschillende bureaustoelen 2 weken lang op proef uit te proberen. Gratis en vrijblijvend. Zo weet je zeker dat je goed zit!

Gratis proefplaatsing

Bekijk ons aanbod of vraag een proefplaatsing

Bekijk ons aanbod op onze webshop of vraag vrijblijvend een proefplaatsing aan. Bel 0541 700 285 of vul het onderstaand formulier in.

Webshop >

Vrijblijvend advies of gratis proefplaatsing?

Kies ook voor een bureaustoel dat bij je past. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om een vrijblijvend proefplaatsing aan te vragen.

✔  Vrijblijvend & ergonomisch advies
✔  Gratis proefplaatsing
✔  Gemonteerd geleverd
✔  Uitleg hoe je de stoel correct insteld

Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. 

Thomas Koopman

Adviseur
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur
0612606308
Jorno@demasko.nl