Ergonomische-zitballen

Ergonomische zitballen

Kantoormedewerkers brengen de meeste uren van de werkdag zittend door. Het is slecht voor je gezondheid om dagelijks lang achter een bureau te zitten. Ook kan zitten tot rugklachten leiden.

Met een zitbal zit je actiever. Door de zitbal worden je rugspieren meer geactiveerd om de juiste houding aan te houden. Hiermee train je de spieren in je rug en de buik. Je blijft bovendien in beweging. Dat is weer beter voor de doorbloeding van het lichaam, je bloedsomloop wordt gestimuleerd.

De voordelen van een ergonomische zitbal:

✔  Actieve zithouding
✔  Je voorkomt rugklachten
✔  Je traint je spieren

Variërend zitten

Een zitbal is minder geschikt voor langdurig gebruik of als vervanger van de bureaustoel. Wissel regelmatig af met een gewone bureaustoel of gebruik de zitballen bijvoorbeeld in vergaderzalen of meeting rooms.

Sfeermaker in elk interieur

Naast het zitgemak, staat de zitbal in elk kantoorinterieur. Zo zijn de ergonomische zitballen in meerdere kleuren en stoffen verkrijgbaar. Dat maakt de zitbal ook populair bij menig interieurontwerper of projectinrichter.

Bekijk hiernaast ook de video over de Office Ballz

Meer weten over ergonomische zitballen?

Neem gerust contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden en prijzen. Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in. Wij helpen je graag!

✔  Vrijblijvend advies
✔  Eventuele proefplaatsing mogelijk
✔  Hoogwaardige kwaliteit

Bel één van onze adviseurs of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.