Akoestische-vloerschermen

Akoestische vloerwanden

In een kantoor wordt veel geluid geproduceerd. Denk daarbij aan collega’s die klanten aan de lijn hebben of door vergaderende collega’s op een werkplek. Dit wil nog wel eens geluidshinder en irritaties bij collega’s veroorzaken. Bovendien hechten veel kantoormedewerkers waarde aan privacy. Vooral bij een open kantoortuin is dit niet altijd het geval.

Akoestische vloerschermen kan antwoord bieden. Deze akoestische scheidingswanden absorberen het geluid en helpt een werknemer geconcentreerd werken. De scheidingswand zorgt voor meer privacy, zonder onderlinge communicatie te verstoren.

De voordelen van akoestische vloerwanden:

✔  Minder geluidsoverlast
✔  Meer privacy
✔  Helpt medewerkers geconcentreerd werken

Mogelijkheden akoestische wanden

De akoestische wanden zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Ook zijn de wanden makkelijk te verplaatsen. Voor maximale flexibiliteit zijn er vloerpanelen met zwenkwielen verkrijgbaar. Dit maakt het mogelijk om de geluidschermen te gebruiken om een rustige hoek of werkplek te creëren.

Naast akoestische vloerschermen zijn ook plafondpanelen, wandpanelen en scheidingswanden voor bureaus een mogelijke oplossing. Vraag gerust naar ons complete aanbod!

Vloerschermen-flexibel

Meer weten over akoestische wanden?

Vraag ons gerust om advies of om ons complete aanbod. Bel 0541 700 285 of vul onderstaande gegevens in. Wij helpen je graag!

Bel één van onze adviseurs of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.