De voordelen van een laptopstandaard

Het scherm van een laptop staat het scherm te laag en te dichtbij. Hierdoor zit je vaak overdreven voorover gebuikt om goed het scherm te kunnen lezen. Werk je langer dan twee uur per dag op een laptop, dan kan dit lichamelijke klachten opleveren. Vooral nekklachten zijn een veel gehoorde klacht, omdat je niet in de juiste houding werkt.

Met een laptopstandaard verhoog je het beeldscherm en verklein je de kijkafstand. Hierdoor heb je minder nekbelasting en werk je comfortabele. Daarnaast verhoog je ook nog eens je productiviteit.

Een aantal voordelen van een laptophouder:

✔  Je voorkomt nekklachten
✔  Je werkt comfortabel
✔  Je verhoogt je productiviteit

Verhoog je productiviteit met een laptopsteun

Kies je voor een laptopsteun, dan werk je met een los toetsenbord en muis. Deze plaatst je voor de laptop, zodat je zoveel mogelijk in een lijn werkt.

Met de juiste laptopstandaard in combinatie met een extern toetsenbord en muis verhoog je de productiviteit met 17%. Het comfort wordt met 21% verbeterd en de belasting aan je nek neemt met 32% af (Linblad, 2002).

Laptopstandaard-juiste-beeldschermhoogte

Bekijk ons aanbod laptopsteunen

Bekijk het aanbod laptopsteunen of vraag vrijblijvend advies aan.

Webshop >

Kies ook voor een laptopstandaard

Voorkom lichamelijke klachten en ga ook over op laptopsteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of kijk in de webshop. Desgewenst komen we bij je langs.

✔  Vrijblijvend advies
✔  Snelle levering
✔  Eventuele proefplaatsing mogelijk

Bel één van onze adviseurs of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.