Akoestiek verbeteren

Akoestiek verbeteren?

Akoestiek is van grote invloed op kantoren, scholen, horecagelegenheden en bijvoorbeeld gymzalen. Te veel geluidsoverlast zorgt namelijk voor onrust. Een ruimte dat galmt werkt niet prettig. Je moet je extra je best doen om je te concentreren op bepaalde gesprekken of werkzaamheden. Een ruimte dat niet goed is ingericht geeft niet de privacy wat gewenst is. Akoestische materialen zijn hierbij de oplossing!

Akoestische oplossingen

Herkenbaar?

School: Kinderen kunnen zich niet goed concentreren. Zij moeten veel moeite doen om de leerkracht te verstaan. Dit kan leiden tot vermoeidheid en concentratieverlies.

Restaurant: Gasten kunnen de gesprekken horen wat aan andere tafels wordt gezegd. Niet echt prettig als je weet dat andere gasten met je gesprekken kunnen meeluisteren.

Kantoor: Collega’s zijn snel afgeleid en hebben niet de juiste concentratie. Hierdoor zijn ze eerder vermoeid. Overleggen of telefoongesprekken werken niet goed zonder stemverheffingen.

Akoestisch kantoorinrichting
Akoestische oplossingen twente

Demasko levert akoestische oplossingen

Demasko levert akoestische oplossingen in Twente en ver daar buiten. Deze oplossingen zorgen ervoor dat kantoormedewerkers rustig kunnen werken, leerlingen zich goed kunnen concentreren en restaurantbezoekers ongestuurd kunnen praten. Wel zo prettig dus!

Ook het geluidsoverlast verbeteren? Neem contact met ons op. Wij komen langs om de situatie te beoordelen en kunnen op aanvraag een akoestische meting verrichten. Zo weet je precies wat er gebeuren moet om de ruimte akoestisch te verbeteren.

Bel 0541 700 285 of vul het contactformulier in onderaan deze pagina. Wij helpen graag!

Een greep uit ons assortiment akoestische oplossingen

Wij leveren o.a. onderstaande oplossingen voor onze klanten in Enschede, Oldenzaal, Deventer, Hengelo, Almelo en ver daar buiten:

Akoestische vloerwanden

Akoestische vloerschermen zijn ideaal om eenvoudig veel geluidsoverlast te absorberen. De vloerwanden zijn eenvoudig te verplaatsen, waardoor snel een akoestisch probleem aangepakt kan worden. Ook zorgt een scheidingswand voor meer privacy, zodat medewerkers zich niet continu bekeken voelen. Deze schermen zijn in meerdere uitvoeringen, afmetingen en kleuren te verkrijgen.
Hieronder enkele voorbeelden:
Akoestisch vloerpaneel
Akoestische vloerpanelen
Vloerscherm akoestisch

Akoestische plafond- of wandpanelen

Ook plafondpanelen en wandpanelen kunnen veel geluid absorberen en voor minder geluidsoverlast zorgen. In ruimte waar veel geluid wordt geproduceerd is vaak extra akoestisch materiaal nodig. Denk bijvoorbeeld aan openbare ruimten, vergaderruimtes en callcenters. Door gebruik te maken van plafondpanelen en of wandpanelen kun je zorgen voor een rustige werkomgeving.
Hieronder een aantal voorbeelden:
Akoestische-wand
Plafondpanelen akoestisch
Plafondpanelen

Meer weten over het akoestisch inrichten van je ruimte?

Vraag ons gerust om advies of om ons complete aanbod. Wij komen graag langs om de situatie te bekijken. Bel 0541 700 285 of vul onderstaande gegevens in. Wij helpen je graag!

Bel één van onze adviseurs of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. 

Thomas Koopman

Adviseur
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur
0612606308
Jorno@demasko.nl