Zit-sta bureaus en zit-sta vergadertafels met eikenhout

Staand vergaderen. Beter voor je lichaam en het levert een actieve vergadering op. Staand vergaderen is zelfs tijdbesparend. Staand vergaderen gaat 34 procent sneller dan zittend vergaderen blijkt uit een groot onderzoek. Alleen maar voordelen dus!

Korte vergaderingen kunnen staand, maar als vergaderingen / presentaties te lang duren dan is het prettige om even te gaan zitten. Dit kan met de zit-sta vergadertafels van Demasko!

Zittend-vergaderen-of-staand-vergaderen
Zit-sta-Vergadertafel

Mogelijkheden zit-sta vergadertafels

Wij bieden verschillende soorten zit-sta bureaus aan, zowel elektrisch als handmatig te bedienen. Binnen enkele seconden verhoog je de tafel van zithoogte naar stahoogte.

Je hebt bij ons de vrijheid welke kleur onderstel en welke tafelblad je kiest. Naast melamine bladen leveren we ook eikenhouten bladen! Zo heb je een vergadertafel met een robuust, landelijk tafelblad van eiken.

Het is ook mogelijk om elektrificatie in het blad te laten monteren. Zo heb je bijvoorbeeld een extra stopcontact voor je laptop of mobiel.

Zit-sta bureau met eikenhout

Milano zit-sta bureau met eikenhouten tafelblad. De natuurlijke boomlijn zit nog in het blad verwerkt. Het blad is 4 cm dik en de afmetingen zijn 200 x 100 cm. Het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en aluminium. Natuurlijk zijn ook Melamine bladen verkrijgbaar. Staand kun je met 6 tot 8 personen vergaderen.

Vergadertafel Bureau met Eikenhout
Hoog laag vergadertafel Milano

Grote zit-sta vergadertafel

We kunnen ook zit-sta vergadertafels in een groter formaat leveren. Ook met een tafelblad naar keuze. Deze vergadertafels kunnen we leveren tot 3 meter, zodat je met een grote groep kunt vergaderen. Volledig elektrisch in hoogte verstelbaar; van zithoogte tot stahoogte!

Eyecatcher: Vintage zit-sta tafel

Niet zomaar een tafel, maar een echte eyecatcher! Via het wiel is deze tafel in hoogte te verstellen. Het gietijzeren onderstel geeft een robuuste look. Ook voor de vrijdagmiddagborrel natuurlijk!

Bij deze tafel kies je een tafelblad naar keuze. Kies voor een mooi Melamine blad, eiken hout met de natuurlijke boomlijn of een oud eiken blad. Alles is mogelijk! Meer informatie over deze tafels lees je op Vintable.nl een onderdeel van Demasko.

Vintable - eettafel - zit-sta vergadertafel

Vaste vergadertafels

Kunnen jullie ook andere vergadertafels leveren. Ja natuurlijk! Zo leveren we vergadertafels met een x-poot, u-frame of a-poot. Ook met een Matrix onderstel of Spinnenweb poot kunnen we leveren. Inclusief een mooi blad van eiken. In jouw gewenste grootte. Op zoek naar een andere vergadertafel? Laat het ons weten, we kunnen een ruim aanbod tafels aanbieden!
Vergadertafel x frame poot eikenhout

Vergadertafel met X-poot

Vergadertafel met A frame eiken

Vergadertafel met A-poot

Vergadertafel u frame eikenhout

Vergadertafel met U-poot

Vergadertafel Spider eikenhout

Vergadertafel met spider poot

Vrijblijvend advies of vragen?

Wij helpen je graag bij het adviseren van een nieuwe vergadertafel. Vraag vrijblijvend een offerte aan, vraag een adviesgesprek aan of bel direct via 0541 700 285.

Bel één van onze adviseurs of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.