Vintable eettafels By Demasko

Eettafels

Vintable, onderdeel van Demasko, levert unieke, robuuste eettafels. Van eikenhout tot Suarhout, van notenhout tot mangohout!

Onze unieke blikvangers zijn tafels die in hoogte te verstellen zijn. Deze zijn te gebruiken als zittafel, maar ook als statafel. Uniek in Nederland is o.a. onze elektrisch in hoogte verstelbare eettafel! Kijk ons aanbod tafels en zitmeubilair op www.vintable.nl 

Uitgelicht: Elektrische zit-sta eettafel

Trots zijn we op de Vintable elektrische zit-sta eettafel. Deze tafel is volledig elektrisch te bedienen. Van zittafel tot statafel binnen enkele seconden! Je kiest zelf de kleur van het frame, de lengte en welk tafelblad je wilt. Met deze tafel heb je zowel een werktafel, bureau, eettafel, borreltafel in één. Uniek in Nederland!

Eettafels

Vintable is een onderdeel van Demasko. Voor zowel zakelijke en particuliere afnemers leveren wij een ruim aanbod eettafels en zitmeubilair. Waaronder onze unieke zit-sta eettafels / vergadertafels. Deze zijn eenvoudig in hoogte te verstellen van gewone eettafel tot statafel! Bekijk ons aanbod op vintable.nl

Vintable - eettafel - zit-sta vergadertafel

Zit sta tafels

Zit-sta eettafels / vergadertafels. Uniek, robuust en zeer praktisch!
Vergadertafel met A frame eiken

Eettafels & vergadertafels

Verschillende tafels. Eikenhout, Suar hout, Elmwood, Notenhout en veel meer.
Stoelen eetkamer stoelen

Stoelen & barkrukken

Verschillende soorten stoelen en barkrukken voor zowel particulier als zakelijk gebruik

Meer informatie over eettafels?

Bekijk de website van Vintable of neem gelijk contact met ons op. Bel 0541 700 285 of vul onderstaande gegevens in. Wij helpen je graag!

Thomas Koopman

Adviseur Demasko
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur Demasko
0612606308
Jorno@demasko.nl