Bureaustoelen-Kohl

Kohl bureaustoelen

De bureaustoelen van Kohl worden geproduceerd in Duitsland en zijn van hoge kwaliteit. Het bedrijf produceert deze ergonomische bureaustoelen sinds 1976 en heeft duurzaamheid, kwaliteit en ergonomie hoog in het vaandel staan.

Kies je een bureaustoel van Kohl, dan kies je voor een bureaustoel die jaren mee gaat. Mocht er onverhoopt is stuk gaan? Geen probleem, de onderdelen van de bureaustoelen zijn los verkrijgbaar. De bureaustoelen zijn dus erg comfortabel, duurzaam en ook nog eens ergonomisch erg goed.

Onze beste Kohl bureaustoelen

De bureaustoelen van Kohl zijn modulair op te bouwen. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen welke instelmogelijkheden en opties je wenst. Kies je bijvoorbeeld voor een extra hoge gasveer of andere type wielen. Of je laat de bureaustoel uitrusten met een zogenoemde Air Seat voor een nog meer comfortable zit. Je hebt bij ons altijd 5 jaar garantie!

De Air Seat

De hoogwaardige bureaustoelen van Kohl kunnen optioneel voorzien worden van een ‘Air seat’ zitting. Deze zitting stimuleert het dynamisch zitten. Hierdoor blijf je in beweging, wat beter is voor je rug. Het geïntegreerde 2-kamer luchtkussensysteem zorgt voor microbewegingen, zodat je rugspieren meer gestimuleerd worden om te gaan bewegen. Je rugspieren worden alsware getraind en het bevordert bovendien de doorbloeding.

Air seat Kohl bureaustoel

Bureaustoel Kohl Anteo Up

De stoel is geschikt voor 95% van de gebruikers (NEN1335 gecertificeerd), eventueel uit te bereiden met ARBO1813 certificering. 5 jaar garantie en de onderdelen zijn minimaal 15 jaar na te leveren. Onder andere het volgende is verstelbaar: zithoogte, zitdiepte, armleggers (4D) en de lendensteun. De bureaustoel kun je zowel in net, tube als stof krijgen.

Met een extra Air Seat levert deze bureaustoel helemaal een ergonomisch zitcomfort en werkt de stoel preventief tegen rugklachten.

Download hier de brochure. Download hier de handleiding.

Kohl bureaustoel Anteo Up

Bureaustoel Kohl Selleo Edge

De Selleo bureaustoel is zeer comfortabel, ergonomisch instelbaar en hoge kwaliteit. De stoel is voor 95% van de gebruikers geschikt (NEN1335 gecertificeerd). Deze stoel is geeft een goede steun aan je rug om rugklachten te voorkomen. Optioneel is hierbij een Air Seat verkrijgbaar.

Op ergonomisch gebied kent deze bureaustoel veel mogelijkheden: instelbare zithoogte, zitdiepte, instelbare ledensteun, instelbare armleggers en instelbaar gewicht. De Selleo is gecertificeerd als „ErgonomischesProdukt“ door de „Interessengemeinschaft der Rückenschullehrer“ een Duitse belangenvereniging van professionals voor rugtherapieën.

Download hier de brochure. Download hier de handleiding.

Bureaustoel Selleo Edge

Bureaustoel Kohl Anteo Basic

De Anteo Basic is met zijn instelmogelijkheden geschikt voor 90% van zijn gebruikers. Zo is de zithoogte, zitdiepte en armleggers instelbaar. Optioneel is een lendensteun voor steun onder in de rug mogelijk. De instelbare tegendruk van de rugleuning maakt het mogelijk om goed en comfortabel dynamisch te gaan zitten.

Op deze stoel profiteer je van 5 jaar garantie. Mocht er onverhoopt een onderdeel kapot zijn, dan is deze eenvoudig te vervangen. Kohl geeft aan deze onderdelen nog minstens 15 jaar te kunnen leveren. Optioneel is deze stoel uit te rusten met Air Seat.

Download hier de brochure

Bureaustoel Kohl Anteo Basic

Gratis proefplaatsing

Wij bieden de mogelijkheid om de bureaustoel gratis en vrijblijvend twee weken uit te proberen. Zo weet je zeker of de bureaustoel voldoet aan je eisen en wensen. Ook heb je de mogelijkheid om andere bureaustoelen uit te proberen. We zorgen dat bij de proefplaatsing de bureaustoel goed wordt ingesteld en geven instructies welke instelopties de bureaustoel heeft.

Kom de bureaustoel bekijken in de showroom of vraag ons gerust om advies!

ergonomisch-werken-bureaustoel

Neem contact met ons op

Proefplaatsing aanvragen? Vragen? Neem gerust contact met ons. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Wij helpen je graag!

  • Gratis proefplaatsing
  • Ergonomisch advies
  • Geheel vrijblijvend

Thomas Koopman

Adviseur Demasko
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur Demasko
0612606308
Jorno@demasko.nl