Zit-sta eettafels in hoogte verstelbaar tafel

Zit sta eettafels in hoogte verstelbaar

Een eettafel of vergadertafel in hoogte verstelbaar. Van zittafel tot statafel. Binnen enkele seconden in hoogte in te stellen. Multifunctioneel en praktisch.  Een thuiswerkplek, bureau, eetttafel en borreltafel in één.

Dat zijn de zit-sta tafels van Vintable by Demasko. Vintable is een onderdeel van Demasko en levert unieke hoog-laag eettafels compleet in hoogte te verstellen. De ideale tafel voor thuiswerken en voor een feestje. Dankzij de verstelbare poten maak je van een zittafel een statafel!

Hieronder meer informatie. Of kijk op de website van Vintable by Demasko voor het hele aanbod zit-sta tafels.

Industriële zit sta eettafel in hoogte verstelbaar

Eén van onze hoog laag eettafels is deze industriële Vintage zit sta tafel. Volledig verstelbaar middels een wiel. Het bureau is vrij eenvoudig om te draaien van zitstand tot stastand. De gietijzeren onderstel van de tafel geeft een robuuste en industriële uitstraling.

Je kiest zelf je tafelblad. Denk aan eiken, oud-eiken, melamine, suar of anders. Natuurlijk kun je de tafel in elk gewenste afmeting kiezen. Alles is mogelijk!

Elektrische zit-sta eettafel in hoogte verstelbaar

Trots zijn we op de Vintable elektrische zit-sta eettafel. Deze tafel is volledig elektrisch te bedienen. Van zittafel tot statafel binnen enkele seconden!

Je kiest zelf de kleur van het frame, de lengte en welk tafelblad je wilt. Met deze tafel heb je zowel een werktafel, bureau, eettafel, borreltafel in één. Uniek in Nederland!

Groot aanbod eettafels

Vintable is een onderdeel van Demasko. Voor zowel zakelijke en particuliere afnemers leveren wij een ruim aanbod eettafels en zitmeubilair. Unieke tafels voor de vergaderruimte, kantine, woonkamer of keuken. Bekijk ons complete aanbod op vintable.nl

Vintable - eettafel - zit-sta vergadertafel

Zit sta tafels

Zit-sta eettafels / vergadertafels. Uniek, robuust en zeer praktisch!
Vergadertafel met A frame eiken

Eettafels & vergadertafels

Verschillende tafels. Eikenhout, Suar hout, Elmwood, Notenhout en veel meer.
Stoelen eetkamer stoelen

Stoelen & barkrukken

Verschillende soorten stoelen en barkrukken voor zowel particulier als zakelijk gebruik

Meer informatie over eettafels?

Bekijk de website van Vintable of neem gelijk contact met ons op. Bel 0541 700 285 of vul onderstaande gegevens in. Wij helpen je graag!

Thomas Koopman

Adviseur Demasko
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur Demasko
0612606308
Jorno@demasko.nl