Kuchschermen en spatschermen voor stemlokalen en stembureaus

Kuchschermen en spatschermen voor stemlokalen

De verkiezingen komen er weer aan en er mag weer gestemd worden. Helaas is het coronavirus nog onder ons en zullen gemeenten maatregelen moeten nemen om kiezers zoveel mogelijk te beschermen.

Wij leveren oplossingen om stemlokalen coronaproof in te richten en kiezers te beschermen met plexiglas, kuchschermen en spatschermen. Zo zijn zowel de kiezers als de stembureauleden beschermd.

Wij streven naar een snelle levering en kunnen eventueel ook de schermen ter plekke plaatsen.

Meerdere oplossingen Kuchschermen en spatschermen

Kiezers en medewerkers van het stembureau moeten veilig documentatie en de stembiljetten kunnen overhandigen. Door beiden te voorzien van plexiglas kan dit veilig. Wij leveren plexiglas met de juiste uitsparingen om documentatie te overhandigen en met de juiste hoogte.

Zo leveren we schermen met een hoogte van 75, 100 of 120cm en met verschillende breedtes. Afhankelijk van de tafelhoogte kies je dus de hoogte van het scherm. Let hierbij op dat de stemmers vaak staan en de medewerkers van het stembureau vaak zitten. Ook tussenschotten tussen de stembureauleden te beschermen leveren we.

Plexiglas stembureau stemlokaal kuchscherm hoog
Staande schermen plexiglas stemlokalen gemeente

Staande schermen plexiglas, hangende schermen en meer

We leveren meer oplossingen op het gebied van plexiglas om een stembureau zo veilig mogelijk in te richten. Denk aan hangende schermen, tafelmodellen, bureauschermen maar ook aan staande schermen.

Deze staande schermen zijn voorzien van stevige voeten en een frame. De schermen kunnen geleverd worden tot maximaal 2 meter hoogte. Na de corona kunnen deze frames voorzien worden van fotodoeken, waarmee bepaalde ruimtes kan worden afgebakend. Ook kan het scherm voorzien worden van akoestisch materiaal. Ook na de corona nog zeker een praktisch scherm dus!

Scheidingswanden, stickers, roll-up banners en desinfectiezuilen

Om het stembureau volledig (coronaproof) in te richten, leveren we ook scheidingswanden, stemhokjes, stickers en roll-up banners. Kortom; het complete pakket kunnen we voor gemeenten leveren.

Met stickers kunnen we de looproutes aangeven en waarschuwen we de stemmers om voldoende afstand te nemen en te denken aan het mondkapje. Met de desinfectiezuilen  zorgen we dat stemmers de handen kunnen ontsmetten. Met roll-up banners attenderen we de stemmers over de looproute, het gebruik van het mondkapje en eventuele informatie.

Scheidingswanden stemhokjes stickers desinfectiezuilen coronaproof

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag een offerte per mail op of neem contact met ons op via 0541 700 285.

  • Reactie binnen één dag, snelle levering
  • Maatwerk mogelijk & grote aantallen mogelijk
  • Montage op locatie mogelijk
  • Wij denken graag met je mee!

Vul onderstaande gegevens in en wij sturen je snel een offerte op maat. Bellen naar 0541 700 285 kan natuurlijk ook. 

Thomas Koopman

Adviseur
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur
0612606308
Jorno@demasko.nl