Perfecte werkplek

Terug naar kantoor met de juiste Coronamaatregelen

Helaas zullen we nog wel een tijdje met het coronavirus geconfronteerd worden. Ook op kantoor zul je coronamaatregelen moeten treffen, want thuiswerken is niet even handig en kan niet altijd. Zo zien we dat kantoormedewerkers weer meer over de kantoorvloer komen. Daarvoor zijn werkgevers verantwoordelijk de juiste coronamaatregelen te nemen.

Wij helpen bedrijven met het coronaproof maken van het kantoor. Wij bieden de juiste oplossingen om werknemers op een gezonde en veilige manier te laten werken. Denk aan kuchschermen, plexiglazen bureauschermen, afscheidingswanden, desinfectiezuilen, stickers en meer. Voor de thuiswerken hebben we interessante thuiswerkpakketten.

Coronamaatregelen op kantoor

Als bedrijf/werkgever ben je verantwoordelijk om voor het personeel een veilige en gezonde werkomgeving te creëren. Wij hebben inmiddels honderden bedrijven geholpen met verschillende corona oplossingen. Hoe kunnen wij jou helpen?

Plexiglas als coronascherm

Plexiglas; Ook wel acrylaatscherm, spatscherm of kuchscherm genoemd. Plexiglas zetten we bij veel bedrijven in om balies en werkplekken af te scheiden. Dankzij deze transparante scheidingswanden kan vaak de normale bezetting op kantoor worden aangehouden. Het voordeel van plexiglas is dat deze kuchschermen eenvoudig te reinigen zijn. Bovendien zijn ze volledig transparant en daardoor kun je er door heen kijken. Maatwerk mogelijk en snel leverbaar! 

Wij leveren onder andere:

-Tafelmodellen; voor op balies, vergadertafels of tafels
-Bureauschermen; die aan het bureau gemonteerd kunnen worden
-Hangende schermen; die gemonteerd worden aan het (systeem)plafond
-Opzetschermen; die bovenop bestaande (akoestische) scheidingswanden gemonteerd kunnen worden
-Staande schermen; zowel met pootjes als verrijdbare schermen met wielen.
-Schoolmodellen; tafelmodellen waardoor leraren extra beschermd worden
-Schermen van glas; als het net even wat luxe moet

Doorgaans binnen één week geleverd! Maatwerk mogelijk. 

Plexiglas kantoor oplossingen frame staand model hangend
Bureauscherm akoestisch

Akoestische schermen als afscheidingswand

Akoestische schermen worden in veel kantoren ingezet om geluidsoverlast te beperken en galm in ruimtes te voorkomen. Zo kunnen collega’s rustig bellen en hebben meer privacy. Tijdens de coronamaatregelen hebben ze een dubbel functie:

Deze schermen zetten we namelijk steeds meer in als scheidingswanden. Deze schermen zijn weliswaar minder eenvoudig te reinigen als plexiglas, maar ze zorgen wel voor afscherming collega’s die hoesten of niezen. Na de coronacrisis blijven de schermen ook van waarde dankzij het akoestische effect. Dubbel effectief dus!

Wij leveren verschillende oplossingen:
Akoestische bureauschermen; eenvoudig vast te klemmen aan het bureaublad.
Staande akoestische schermen; verrijdbaar of met pootjes.
Bureaudividers; deze akoestische schermen staan stevig op pootjes.
-Schoolmodellen concentratieschermen; naast afscheiding extra concentratie.

Grondige werkplekreiniging voor schone werkplekken

Veel kantoren worden al meerdere malen per week schoongemaakt. Echter worden bureaustoelen en hardware (computers, toetsenborden, computermuizen) bijna nooit grondig gereinigd. Onderzoek heeft uitgewezen dat een willekeurig toetsenbord 200 tot 300 keer meer schadelijke bacteriën bevat dan een toiletbril. Dit brengt natuurlijk gezondheidsrisico’s met zich mee.

Vooral met deze coronacrisis is het fijn voor medewerkers bij terugkomst naar kantoor dat de werkplekken grondig zijn gereinigd. Denk aan grondige hardware reiniging en aan een grondige reiniging van bureaustoelen. Wij hebben interessante prijzen per werkplek. Vraag gerust vrijblijvend een offerte op!

Werkplekreiniging hardware reiniging
Desinfectiezuil pomp voetbediening corona

Desinfectiezuilen voor schone handen

Desinfectiezuilen zorgen ervoor dat collega’s, leveranciers, bezoekers en klanten met gedesinfecteerde handen het pand kunnen betreden. Dit geeft werknemers een prettig gevoel en besmetting zal meer worden tegen gegaan. Wij leveren verschillende desinfectiezuilen tegen aantrekkelijke prijzen. Eventueel voorzien van bedrijfslogo.

Zo leveren zeer stabiele desinfectiezuilen die te bedienen zijn met een voetdruk op het pedaal. Hierdoor ontvangt de klant, leverancier of werknemer de juiste hoeveel desinfecterende handgel.

Vraag ons gerust naar het complete aanbod desinfectiezuilen!

Corona stickers om afstand te houden

Om werknemers extra te attenderen om afstand te houden, hebben we stickers en afzetlint dat ingezet kan worden. Zo kan er een looproute gecreëerd worden en houd je medewerkers bewust van hanteren van 1,5 meter afstand. Wij leveren verschillende stickers en kunnen helpen het bedrijfspand te voorzien van de juiste looproutes of om bepaalde ruimten af te sluiten.
Stickers 1,5 meter afstand corona maatregelen
Laptopstandaard-juiste-beeldschermhoogte

Personeel met klachten? Thuiswerken

Thuiswerken blijft belangrijk. Uit onderzoeken blijkt dat ook na de corona  werknemers graag willen thuiswerken.  Wij leveren hiervoor de gewenste oplossingen. Denk aan bureaus (evt. zit-sta bureaus) en bureaustoelen. Maar denk ook aan laptopstandaards, monitorarmen e.d. Wij kunnen zorgen dat thuiswerkplekken bij de werknemers wordt geleverd en wordt gemonteerd. Vraag naar ons speciale aanbod!

Vraag nu vrijblijvend advies of ontvang een gratis offerte

een Wij helpen je de juiste coronamaatregelen te nemen en denken graag met je mee. Wij hebben al honderden bedrijven mogen helpen aan corona oplossingen.

Advies op locatie: Desgewenst komen we op kantoor voor het geven van advies (uiteraard met de richtlijnen van de RIVM in acht).

Offerte per mail: Beschrijf ons de situatie en stuur eventueel foto’s. Wij brengen een advies uit en sturen een vrijblijvende offerte.

Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.