Perfecte werkplek

Pols- en schouderklachten voorkomen met Mousetrapper

Een veelvoorkomend probleem op kantoor. Door langdurig computergebruik worden spieren teveel of verkeerd belast. Hierdoor is de kans op RSI-klachten groot. RSI-klachten zijn klachten aan de hand, pols, arm, nek of schouder. Voor veel kantoormedewerkers zijn deze KANS klachten herkenbaar.

Met de ergonomische oplossingen van Mousetrapper zijn deze RSI-klachten te voorkomen of op te lossen. Mousetrapper is een hoogwaardig merk uit Zweden en levert hierin oplossingen van de hoogste kwaliteit. En wij, Demasko, zijn hier trotse partner van!

Mousetrapper: fight the pain

Mousetrapper is het muisalternatief om klachten aan nek, schouders, armen en polsen te voorkomen. De eerste Mousetrapper is ontworpen in 1994 en door zijn succes is Mousetrapper inmiddels marktleider in Scandinavië geworden.

De Mousetrapper wordt recht voor het toetsenbord geplaatst. Hierdoor wordt een gezonde werkhouding bevordert. Je bedient het alternatief van de conventionele muis dicht bij je lichaam en hierdoor verklein je de reikafstand. De brede polssteun van de Mousetrapper verlicht de spanning in de nek, schouders, armen en polsen.

Mousetrapper Advance 2.0

De Advance 2.0 is de bestseller van Mousetrapper. Deze zet je voor je toetsenbord en daardoor verklein je de reikafstand. Hierdoor worden RSI-klachten voorkomen. Dankzij 6 programmeerbare knoppen heb je de mogelijkheid om de Mousetrapper volledig naar wens in te richten. Deze Mousetrapper heeft een superdun ergonomisch design en voorzien van een polssteun. Download ook de brochure van de Mousetrapper advance 2.0.

De Mousetrapper Advance 2.0 is leverbaar voor € 259,- excl. btw. 

Toetsenbord & centrale muis in één: Mousetrapper Alpha

Een gecentreerde ergonomische muis met een volledig ingebouwd toetsenbord. De reikafstand wordt verkleind, de armen kunnen dicht bij het lichaam gehouden worden. Door deze goede ergonomische werkhouding worden KANS-klachten voorkomen.

Via Bluetooth of een USB-kabel maakt de Alpha verbinding met de computer. De Alpha heeft daarnaast 19 programmeerbare knoppen die je naar wens in kunt stellen. Dit is het product voor iedereen die RSI klachten wil verminderen en het comfort wil vergroten. Download ook de brochure van de Alpha.

De Mousetrapper Alpha is leverbaar voor € 329,- excl. btw. 

Mousetrapper lite - centrale muis

Mousetrapper Lite

De Lite is het basis product van Mousetrapper en is geschikt voor toetsenborden van normale grootte. De centrale muis werkt plug & play en alleen de knoppen die je echt nodig hebt. Het stuurpad bedien je met je vingers. De ergonomische muis is voorzien van een comfortabele polssteun in het zwart of rood. Download hier de brochure van de Mousetrapper Lite.

De Mousetrapper Lite is leverbaar voor € 219,- excl. btw. 

Laptopstandaard Mousetrapper

Deze laptopstandaard helpt gebruikers hun laptop of tablet in de juiste hoogte te zetten, waardoor gebruikers ergonomisch werken. De laptopstandaard kan op zes verschillende zichthoogtes worden ingesteld.

De laptopstandaard heeft een compact formaat en is gemaakt van aluminium. Eenvoudig in te klappen en te dragen. Voorkom vermoeidheid in de nek en schouders en kies voor deze mousetrapper laptopstandaard. Lees meer in deze brochure over de Mousetrapper laptopstandaard.

De Mousetrapper laptopstandaard is leverbaar voor € 69,95 excl. btw.

Mousetrapper laptopstandaard en tabletverhoger
Armleggers Mousetrapper

Mousetrapper armsteun advance

Deze armsteunen geven extra steun aan de armen, zodat onnodige nek en schouderklachten voorkomen kunnen worden. Hierdoor voorkom je spanning in schouders en nek. De armsteunen zijn aan ieder bureaublad te bevestigen tot een dikte van 4 cm.

De armsteunen zijn speciaal te gebruiken met de Mousetrapper Advance, maar kan ook prima zonder Mousetrapper gebruikt worden.

De Mousetrapper armsteunen Advance is leverbaar voor € 109,- excl. btw

Gratis op proef

Wij bieden de mogelijkheid om vrijblijvend een Mousetrapper centrale muis te proberen. Zou kun je bekijken of het product bevalt. Mocht het product onverhoopt niet bevallen, dan kan het product weer retour.

Wij versturen de Mousetrapper en je kunt 2 weken kosteloos de centrale muis uitproberen. Dit is vrijblijvend en gratis (alleen voor bedrijven).

Bel 0541 700 285 of vul het formulier in onderaan de pagina.

Gratis proefplaatsing

Bestel je Mousetrapper of probeer deze vrijblijvend op proef!

Bestel deze centrale muis of probeer deze vrijblijvend uit. Wij bieden je de mogelijkheid om het product twee weken vrijblijvend uit te proberen. Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in.

Bel één van onze adviseurs of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. 

Thomas Koopman

Adviseur
0622165093
Thomas@demasko.nl

Jorno Masselink

Adviseur
0612606308
Jorno@demasko.nl